Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Miliardarul Ion Țiriac, dezvăluire bombă despre legea amnistiei și grațierii: “Îl bagă și pe ăsta în închisoare”

ds

Ion Țiriac a dovedit de-a lungul timpului că este cel mai inteligent om de afaceri din România. A reușit să construiască un imperiu prin muncă și tenacitate, iar fiecare întâlnire cu el reprezintă o lecție de viață pentru fiecare. Dacă ar fi avut posibilitatea, pentru noi… ar fi ridicat o altfel de Românie, cea pe care o veți descoperi, pagină cu pagină în Revista Capital din luna noiembrie, încă disponibilă la toate chioșcurile de ziare din România, iar la final, cu siguranță vă veți întreba singuri… ce-ar fi fost dacă? Sau… ce-ar fi dacă? Pentru că niciodată să nu spui niciodată.

”Eu sunt foarte inteligent într-o singură situaţie, când îmi dau seama că sunt prost. Și când îmi dau seama că sunt prost iau pe altul, de ce trebuie să fac eu dacă nu mă pricep”, ne-a mărturisit Ion Țiriac într-un interviu exclusiv pentru Capital, dezvăluindu-ne practic astfel secretul succesului său în afaceri. Un secret pe care puţini îl aplică în România secolului XXI.

În ultima perioadă, dezbaterile pe tema legii amnistiei şi graţierii au fost foarte aprige. Se discută în continuare cu mult patos, dar nimeni nu explică totuşi concret românului de rând dacă este sau nu necesar un astfel de demers în România. Dincolo de propagandă şi mult PR, există şi o viziune care să lumineze situaţia. Ion Țiriac a pus punctul pe i şi a explicat de ce în acest moment ar trebui să facem curăţenie generală în ţara noastră şi să o luăm de la 0.

“Eu, personal, în scaunul în care mă aflu, aş merge până la o iertare a păcatelor, a tuturor, până în ziua de astăzi. Dar de mâine, fiţi atenţi că tăiem degetul. Adică Ștefan cel Mare n-a fost nimic, dar Vlad Țepeş a fost ca lumea. Să le tai un deget, o mână, o limbă sau ce este. Pentru că altfel nu mişcă nimic şi în cunoştinţă de cauză, vă spun că nu mişcă şi din cauza terorii.

Am spus că nu ating nimic din păcate, pentru că public-privat este un sistem care ar trebui să funcţioneze al dracului de bine, în special în situaţiile acestea şi nu funcţionează deloc, pentru că mâine dimineaţă orice faci, dar orice faci, te trezeşti în lumea paralelă cu un dosar la DNA. Tocmai vorbeam acum cu colegul meu de jos de aici că primarul de la 5, auzisem eu, a început să facă în sfârşit, după un an şi jumătate-doi, de exemplu, un patinoar. Zice, colegul meu, să vedem dacă mai apucă. Păi de ce să nu mai apuce? Pentru că, uite că îl bagă şi pe ăsta în puşcărie pentru că nu ştiu ce a făcut.

Poate întradevăr îţi trebuie o amnistie, nu pentru că Dragnea a angajat două doamne care îi curăţau lui closetele, nu curăţau la partid, nu curăţau acasă, vă rog frumos…, a făcut Dragnea nu ştiu câte..50-20 de mii amendă..nu poţi pentru asta. Pe ăla l-au prins în maşină cu ţuica şi cu caltaboşii, îţi aduci aminte? Năstase cu ferestrele, care ferestre bă? Da petrolul unde e ? Petrolul ţării unde s-a dus?

Eram la masă cu austriecii, şi eram eu, acolo era preşedintele, acolo era cancelarul aşa ne puneau la masă şi aproape i-am scuipat şi am ieşit afară că ne-a furat petrolul şi e adevărat că ni l-a furat. Cum poţi să vinzi ceva care e în pământ? Nu există la nicio ţară din lume. Știi câţi ani sunt? Poţi să crezi că au trecut atâţia ani? Unde suntem cu generaţiile astea?”, a spus Ion Țiriac, în exclusivitate pentru Capital.

Au fost într-adevăr prea multe abuzuri în Justiţie, s-a făcut prea mult PR pe tema corupţiei, iar cei care aveau nevoie cu adevărat să li se facă dreptate au rămas uitându-se spre cer şi aşteptând o minune. O lege a aministiei şi graţierii în aceste momente, redactată corect, ar putea rezolva multe probleme în societatea de astăzi. Poate că un “punct şi de la capăt” este ceea ce are nevoie acum România. În aceste momente, încrederea în Justiţie este la pământ pentru că derapajele permanente şi lipsa raţiunii în multiple momente au reuşit până la urmă să arunce un val gri închis peste întreaga populaţie care a rămas fără repere.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.