Franța: Jandarmii se alătură protestatarilor împotriva regimului Macron (VIDEO)

În Franța au ieșit peste 100.000 de oameni în stradă să protesteze împotriva restricțiilor demente pe care Macron le vrea impuse, cu cod QR pentru scanat la intrarea în baruri și terase, iar pentru lucrătorii din sistemul sanitar, vaccinare oblgiatorie.

În timp ce unele dintre protestele anterioare au constat în confruntarea cetățenilor cu poliția, în weekendul acesta sentimentul părea să se schimbe, iar poliția a decis să fie pe partea dreaptă a istoriei.

Videoclipul de mai jos lipsește convenabil din orice rețea media principală, care arată poliția franceză care se alătură protestatarilor în loc să-i gazeze cu lacrimogene. Așa vor câștiga francezii. Atunci când autoritățile guvernamentale refuză să răpească și să întemnițeze oameni care refuză să ia un vaccin experimental pentru a-și trăi viața, guvernul nu are picioare pe care să stea.

Protestele masive și solidaritatea dintre protestatari, jandarmi și medici l-au determinat pe Macron să dea înapoi și să renunțe la implementarea noilor restricții.

La protestele din Franța s-a afișat următoarea imagine, făcând aluzie la tribul care controlează mass-media.

În imagine se află jurnalistul jidan Posternack, fiind o referire la scena de la televiziunea franceză unde generalul rezervist Delawarde a indicat faptul că jidanii controlează presa.

Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *