“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALINTERNATIONAL

„Fleximan”! Un bărbat taie cu flexul toate radarele fixe de pe șosele

O persoană necunoscută, supranumită „Fleximan” de către presa italiană, a reușit să devină subiectul dezbaterilor intense și controversat în societatea italiană, după ce a tăiat cu flexul 11 radare fixe de pe șoselele țării.

Gestul său a divizat opinia publică, unii considerându-l un adevărat „Robin Hood al șoferilor”, în timp ce alții susțin că acțiunile sale sunt complet inacceptabile.

Vitezomanii din Italia îl consideră un adevărat erou, admirându-i abilitatea de a neutraliza camerele de viteză fără a le afecta componentele electronice. „Fleximan” a devenit celebru începând din luna mai, când a început să acționeze în nordul Italiei, tăind nouă radare fixe în provincia Veneto, una în Piemont și ultima în Lombardia.

Modul său inedit de acțiune constă în tăierea stâlpilor la care sunt atașate camerele de viteză, fără a deteriora cablurile de alimentare. Ulterior, „Fleximan” a plasat pur și simplu camerele de viteză pe sol, evitând să afecteze componentele electronice.

Cu toate acestea, gestul său nu a fost primit cu bucurie de toată lumea. Procurorul din Treviso a avertizat că orice glorificare a infracțiunii este pedepsită și că vânătoarea lui „Fleximan” continuă. Există și speculații cu privire la posibilitatea ca mai mulți șoferi să urmeze exemplul său într-o competiție ciudată, alimentată de mediatizarea excesivă a cazului.

Pe rețelele de socializare, gestul său controversat primește sprijin considerabil, unii utilizatori oferindu-se să plătească eventualele amenzi pentru „Fleximan” în cazul în care acesta ar fi prins. Cu toate acestea, este clar că societatea italiană rămâne divizată între cei care îl văd pe „Fleximan” ca pe un erou și cei care îl consideră un infractor. Misterul continuă, iar autoritățile sunt hotărâte să descopere identitatea enigmaticului „Fleximan”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.