“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Filme la TV azi, 30 august: „Conan”, „Candidatul altora”, „Cei 8 odioși”, „Acoperitul”, „Călăreţul zorilor”

Filme la TV azi 30 august „Conan „Candidatul altora „Cei

Ce filme sunt azi la tv, marți, 29 august 2023

Filme la tv azi, Pro TV, 29 august 2023. „Conan”, de la ora 21.30

O căutare care începe ca o răzbunare personală pentru fiorosul luptător Conan Barbarul (Jason Momoa) se transformă curând într-o bătălie cruntă între mari rivali. Conan își dă seama că în el stă salvarea națiunilor de pe continentul Hyboria.

Filme la tv azi, TV 1000, 29 august 2023. „Candidatul altora”, de la ora 22.00

În timpul Războiului din Golf, există cazuri de soldaţi răpiţi şi manipulaţi prin tehnici de spălare pe creier, pentru scopuri sinistre.

Filme la tv azi, HBO, 29 august 2023. „Cei 8 odioși”, de la ora 23.30

În Wyoming, într-o iarnă geroasă, vânătorul de recompense John Ruth (Kurt Russell) și prizoniera lui, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), călătoresc spre Red Rock. Pe drum, îi întâlnesc pe maiorul Maquis Warren (Samuel L. Jackson) şi pe şeriful Chris Mannix (Walton Goggins). Cei patru trag la un popas, unde dau de hangiul Bob, de călăul Oswaldo Mobray, cowboy-ul Joe Gage şi de generalul Sanford Smithers. Treptat, relațiile dintre cei opt devin tensionate.

Filme la tv azi, Pro Cinema, 29 august 2023. „Acoperitul”, de la ora 22.15

În anii ‘80, agentul federal Robert Mazur (Bryan ­Cranston) trebuie să îi câștige încrederea traficantului columbian de narcotice Pablo Escobar. În această operațiune, Mazur face echipă cu Kathy Ertz (Diane Kruger) și Emir Abreu (John Leguizamo), și se dă drept Bob Musella, un om de afa­ceri. În urma investigațiilor, cei trei ajung să identifice peste 80 de traficanți de droguri și bancheri corupți. Filmul a apărut la un an după premiera serialului bio­grafic „Narcos’’,, care prezintă viața lui Pablo Escobar.

Filme la tv azi, TVR 1, 29 august 2023. „Călăreţul zorilor”, de la ora 21.00

După ce tatăl său este ucis în timpul unui jaf, John Mason (Christian Slater) jură să-l prindă pe vinovat. Situaţia se complică atunci când John află că şeful bandei care a pus la cale jaful este chiar fratele iubitei lui, Alice (Jill Hennessy). În rolul Cochrane, Donald Sutherland.

Filme la tv azi, TVR 1, 29 august 2023. „Dincolo de trecut”, de la ora 21.30

Terry (Jason Statham), un vânzător de mașini cu un trecut dubios, încearcă să-și întrețină familia. Când Martine (Saffron Burrows), o fostă iubită, îl informează că sistemul de alarmă al unei banci din centrul Londrei nu funcționează, Terry nu ratează ocazia. Film bazat pe fapte petrecute în 1971, în urma cărora nu a fost recuperat nici un bun. În timpul jafului, au fost furate și documente secrete legate de Coroană.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.