“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Fake News DE PROPORTII. Gafă uriașă a Ambasadei Române în Grecia legata de testarea COVID

32817

Gafă de proporții făcută de Ambasada României în Grecia. Din cauza unei traduceri greșite a ambasadei, care a rezultat cu un comunicat, presa a scris că testarea va fi obligatorie pentru toți românii care merg în Grecia de la 1 iulie.

Fake News-ul a fost semnalat inclusiv de oficialii de la MAE.

”A fost introdusă obligativitatea testării la punctele de frontieră a tuturor persoanelor care intră pe teritoriul elen, indiferent de statul de origine! Persoanele depistate pozitiv la aceste teste vor fi supuse regimului de carantină cu durata de 10 zile la locul de domiciliu sau la o locație stabilită de autoritățile elene. Persoanele confirmate pozitiv la aceste teste, dar care au fost imunizate complet (14 zile de administrarea celei de-a doua doze ori a dozei unice pentru serul Johnson&Johnson), sunt supuse unei perioade de carantină de doar 7 zile. În ultima zi de carantină, toate aceste categorii de persoane vor fi supuse unui test tip PCR”, arăta comunicatul MAE.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, persoanele depistate pozitiv la aceste teste vor fi supuse carantinei pentru 10 zile, iar pentru persoanele care s-au vaccinat anti-Covid, dar cu toate acestea dau rezultate pozitive la teste vor sta în carantină timp de 7 zile.
Regula se aplică tuturor celor cu vârste peste 12 ani, se menționa de la aceeași sursă.

Mai mult, întrebată la Digi24, purtătoarea de cuvânt a MAE, Oana Darie a dezbătut subiectul și la TV. Aceasta a fost întrebată dacă testele vor fi plătite de turiști sau de greci, aceasta a spus: : ”Nu, n-au fost plătite nici până acum. Ele s-au făcut tot timpul. Acum nouatea e că aplicată unitar pentru toți cetățenii”.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.