“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENOUTATI

Facebook, dat în judecată de Gheorghe Piperea pentru CENZURĂ, DEZINFORMARE și ABUZ de putere | Avocatul invită să i se alăture și alți nedreptățiți

PTg0ZTE3NjQ2MGY2NGFiNmY0NTRlYjZlZTExZDc5MGFm.thumb

Prof. univ. dr. avocat Gheorghe Piperea a dat în judecată Facebook pentru a obține daune morale, consecință a cenzurilor repetate, a etichetării postărilor ca fiind periculoase sau dezinformatoare și a suspendării contului personal, informează un comunicat de pe pagina Piperea.ro.

„Am dat în judecată feisbuc. O puteți face și voi, după modelul de acțiune anexat – asta numai dacă ați fost suspendați, cenzurați, reduși la tăcere, transformați în dizidenți sau delincvenți de opinie.

Urmează și denunțul penal pentru furt, comunicare de date false și zădărnicirea combaterii bolilor. Tot contra feisbuc.

https://www.piperea.ro/articol/actiune-impotriva-facebook/”, a scris avocatul.

Oricine poate iniția același demers, în baza documentelor anexate. ACȚIUNE RĂSPUNDERE CIVILĂ.

Se va demara un proces colectiv (class action) contra Facebook doar în ipoteza în care se vor aduna, în decurs de 30 de zile, 300 de reclamanți.

Cei interesați se pot înscrie pe o listă care se va forma și ține la adresa de mail: [email protected], de unde vor fi și anunțați în legătură cu „calificarea” pentru un proces colectiv.

Actiune-raspundere-civila-model-PDF

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.