“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

EXPLICATIE SOCANTA: Un migrant A VIOLAT si STRANGULAT O FETITA de 9 ani …pentru că a căutat pe cineva care să violeze in ziua respectiva

fetvv

MIGRANT AFRICAN CU CETATENIE LIBANEZA VIOLEAZA COPILA ALBA IN SUEDIA:

Africanul care a violat un copil suedez spune că a căutat pe cineva care să violeze în acea zi și că nu i-a interesat dacă era un copil, relatează ziarul Fria Tider.

Libianul în vârstă de 30 de ani care a fost acuzat de violul unei fetițe de 9 ani din Malmö la începutul acestui an a fost condamnat de Curtea de district pentru violarea agravată a unui copil vineri.

Pedeapsa va fi de șase ani de închisoare și expulzare, dar nu pe viață – după 15 ani, violatorul pedofil este binevenit înapoi.

Ce spune procurorul de caz:

„L-a ademenit pe minor într-o ghena de gunoi și a încuiat ușa. A pus fetita ​​la pământ, a lovit-o în față, i-a scos hainele de pe corp și i-a ținut picioarele.

„El a strangulat-o și i-a produs o vânătăi pe gât, astfel încât să simtă durere și să aibă dificultăți de respirație. El a mai amenințat-o că o va bate dacă nu va înceta să urle. ”

Bărbatul, care în mass-media a fost numit „tatăl copiilor mici”, a recunoscut crima.

Potrivit hotărârii judecătorești, el se afla în zonă „să caute o fată pe care să o violeze si nu-i păsa dacă fata era un copil”. El a vrut să întrețină relații vaginale cu ea și de aceea i-a spus să „deschidă” picioarele în timpul atacului.

Bărbatul este cetățean libanez, dar are o reședință permanentă în Suedia din noiembrie 2010.

El are trei copii minori în Suedia și a fost condamnat de mai multe ori pt infractiuni violente …insa fără a fi expulzat.

Pedeapsa va fi închisoarea timp de șase ani și expulzarea din țară timp de 15 ani. De asemenea, el trebuie să plătească 17.000 de euro daune fetei.

De asemenea, el a fost condamnat pentru agresiune minoră, două cazuri de hărțuire sexuală, furt, infracțiuni de droguri minore și port ilegal de cuțit.

Vezi si:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.