EXPLICATIE SOCANTA: Un migrant A VIOLAT si STRANGULAT O FETITA de 9 ani …pentru că a căutat pe cineva care să violeze in ziua respectiva

MIGRANT AFRICAN CU CETATENIE LIBANEZA VIOLEAZA COPILA ALBA IN SUEDIA:

Africanul care a violat un copil suedez spune că a căutat pe cineva care să violeze în acea zi și că nu i-a interesat dacă era un copil, relatează ziarul Fria Tider.

Libianul în vârstă de 30 de ani care a fost acuzat de violul unei fetițe de 9 ani din Malmö la începutul acestui an a fost condamnat de Curtea de district pentru violarea agravată a unui copil vineri.

Pedeapsa va fi de șase ani de închisoare și expulzare, dar nu pe viață – după 15 ani, violatorul pedofil este binevenit înapoi.

Ce spune procurorul de caz:

„L-a ademenit pe minor într-o ghena de gunoi și a încuiat ușa. A pus fetita ​​la pământ, a lovit-o în față, i-a scos hainele de pe corp și i-a ținut picioarele.

Citiți și:  „Turismul avortului“ susținut de ministrul Sănătății din Suedia, pentru femeile poloneze: Veniți aici să vă ucideți copilul!

„El a strangulat-o și i-a produs o vânătăi pe gât, astfel încât să simtă durere și să aibă dificultăți de respirație. El a mai amenințat-o că o va bate dacă nu va înceta să urle. ”

Bărbatul, care în mass-media a fost numit „tatăl copiilor mici”, a recunoscut crima.

Potrivit hotărârii judecătorești, el se afla în zonă „să caute o fată pe care să o violeze si nu-i păsa dacă fata era un copil”. El a vrut să întrețină relații vaginale cu ea și de aceea i-a spus să „deschidă” picioarele în timpul atacului.

Bărbatul este cetățean libanez, dar are o reședință permanentă în Suedia din noiembrie 2010.

El are trei copii minori în Suedia și a fost condamnat de mai multe ori pt infractiuni violente …insa fără a fi expulzat.

Citiți și:  „Turismul avortului“ susținut de ministrul Sănătății din Suedia, pentru femeile poloneze: Veniți aici să vă ucideți copilul!

Pedeapsa va fi închisoarea timp de șase ani și expulzarea din țară timp de 15 ani. De asemenea, el trebuie să plătească 17.000 de euro daune fetei.

De asemenea, el a fost condamnat pentru agresiune minoră, două cazuri de hărțuire sexuală, furt, infracțiuni de droguri minore și port ilegal de cuțit.

Vezi si:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU