EXCLUSIV! Prima reacție a DNA după ce Mihai Gâdea a făcut public faptul că Laura Codruța Kovesi îi cere banii

Joi seara, la Antena 3, Mihai Gâdea a făcut public faptul că procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, i-a trimis o notificare prin care își cere drepturile câștigate în instanță.

Mai precis, realizatorul Antena 3 a anunțat că șefa DNA i-a cerut să achite suma de 300.000 de lei în 15 zile calendaristice – sumă stabilită de judecători cu titlu de daune morale, în procesul câştigat împotriva acestuia la Curtea de Apel Ploieşti, decizia nefiind, însă, definitivă.

„Am fost notificat, zilele acestea, că, dacă nu-i dau banii cât mai repede, se îndreaptă împotriva noastră, să ne ia banii, să ne ia casele”, a afirmat Gâdea, la Antena 3.

Citiți și:  A recunoscut TOT la DNA: A luat mită 1,3 milioane de lei

În aceeași seară, Bugetul.ro le-a scris reprezentanților pe comunicare ai DNA, iar aceștia au răspuns cu promptitudine. DNA a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.

„La solicitarea dvs. înregistrată cu numărul de mai sus în data de 15 iunie 2018, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice faptul că informaţiile solicitate de dvs. exced prevederilor Legii 544/2001”, ne-a transmis Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul DNA.

La 20 martie, Curtea de Apel Ploieşti a decis că Laura Codruţa Kovesi va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâţii Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvică şi SC Antena 3, pentru prejudiciul cauzat prin încălcarea drepturilor la onoare, demnitate, reputaţie, imagine şi viaţă privată.

Citiți și:  Fiicei șefului DNA i-a crescut la contestație la 10 nota de 7,45 la Limba Română

Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii. De altfel, Mihai Gâdea a dezvăluit că a făcut recurs în acest caz.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile