“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

EXCLUSIV! Prima reacție a DNA după ce Mihai Gâdea a făcut public faptul că Laura Codruța Kovesi îi cere banii

gk

Joi seara, la Antena 3, Mihai Gâdea a făcut public faptul că procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, i-a trimis o notificare prin care își cere drepturile câștigate în instanță.

Mai precis, realizatorul Antena 3 a anunțat că șefa DNA i-a cerut să achite suma de 300.000 de lei în 15 zile calendaristice – sumă stabilită de judecători cu titlu de daune morale, în procesul câştigat împotriva acestuia la Curtea de Apel Ploieşti, decizia nefiind, însă, definitivă.

„Am fost notificat, zilele acestea, că, dacă nu-i dau banii cât mai repede, se îndreaptă împotriva noastră, să ne ia banii, să ne ia casele”, a afirmat Gâdea, la Antena 3.

În aceeași seară, Bugetul.ro le-a scris reprezentanților pe comunicare ai DNA, iar aceștia au răspuns cu promptitudine. DNA a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.

„La solicitarea dvs. înregistrată cu numărul de mai sus în data de 15 iunie 2018, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice faptul că informaţiile solicitate de dvs. exced prevederilor Legii 544/2001”, ne-a transmis Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul DNA.

La 20 martie, Curtea de Apel Ploieşti a decis că Laura Codruţa Kovesi va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâţii Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvică şi SC Antena 3, pentru prejudiciul cauzat prin încălcarea drepturilor la onoare, demnitate, reputaţie, imagine şi viaţă privată.

dna

Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii. De altfel, Mihai Gâdea a dezvăluit că a făcut recurs în acest caz.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.