“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

EXCLUSIV! DNA aruncă BOMBA! „Informația este FALSĂ!”

KOVESI IOHANNIS

Direcția Națională Anticorupție (DNA) face o dezvăluire explozivă! Instituția în fruntea căreia se află Laura Codruța Kovesi dezminte o știre care a creat nenumărate controverse în spațiul public.

Reporterul Bugetul.ro a întrebat Direcția Națională Anticorupție dacă este reală informația potrivit căreia consilierul personal al procurorului-șef DNA, Dana Tițian, câștigă peste 10.000 de euro pe lună. De asemenea, le-am solicitat celor de la DNA să ne transmită dacă Dana Tițian a încasat vreodată această sumă.

Potrivit Direcției Naționale Anticorupție, informația referitoare la salariul Danei Tițian este falsă.

„La solicitarea dvs. din data de 13 martie 2018, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice că informaţia despre care faceţi vorbire în solicitare este falsă”, ne-a transmis DNA.

Conform unor informații apărute în spațiul public, cu tot cu sporuri, Dana Tițian ar ajunge să aibă venituri lunare de circa 50.000 de lei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.