“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Evenimente HOMOSEXUALE din țări din întreaga lume, finanțate de Departamentul de stat al SUA

Ilustratie LGBT homosexuali transgender Flickr Q Magazine rotated 1

Departamentul de Stat al SUA finanțează evenimente LGBTQ „Pride” în alte țări.

Aceste evenimente sunt finanțate „pentru a sprijini realizarea scopurilor și obiectivelor politicii externe a SUA, pentru a promova interesele naționale și pentru a spori securitatea națională prin informarea și influențarea publicului străin și prin extinderea și consolidarea relației dintre poporul și guvernul Statelor Unite și cetățenii restului lumii”.

Printre evenimentele finanțate de guvernul SUA se numără citirea „literaturii queer pentru copii” copiilor mici și un „picnic pentru tinerii queer” într-un orășel din Cehia.

Statele Unite finanțează cu 15.000$ un eveniment LGBTQ „Pride” care va avea loc luna viitoare în capitala Bulgariei, Sofia. Contribuabilii americani își văd banii mergând, de asemenea, către Deystvie, o organizație neguvernamentală pro-LGBT care găzduiește un festival de film, tot în Bulgaria, „pentru a promova incluziunea și acceptarea comunității LBGTIQ+”.

Departamentul de Stat a alocat, de asemenea, peste 5.000$ pentru Better Together, o „conferință comunitară LGBTIQA+” din Australia. Și toate acestea sunt în interesul național al SUA.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.