“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATEȘTIRI BUZAU

CAND SE VA ACTIONA ASA SI LA BUZAU? Primarul, somat de 1.100 de ieșeni să-i scoată pe tigani din casele din centru dat fiind faptul că aduc prejudicii, atât materiale, cât şi de imagine

centru vechi buzau

Peste 1.100 de persoane au semnat o petiţie prin care solicită Primăriei „eliberarea imediată“ a imobilelor din zonă centrală care aparţin domeniului public. Petiţia face referire la populaţia de etnie tiganeasca ce locuieşte în zonele străzilor Agatha Bârsescu, Sfântul Andrei, Trei Ierarhi şi Colonel Langa, în locuinţe ale Primăriei.

„Solicităm găsirea altor soluţii locative pentru aceste persoane, dat fiind faptul că aduc prejudicii, atât materiale, cât şi de imagine urbei noastre, afectând în mod direct zone cu potenţial turistic“, este un fragment din petiţie.

Demersul a stârnit ieri şi o reacţie din partea primarului Mihai Chirica. El a subliniat că multe dintre aceste persoane locuiesc „în condiţii insalubre“ şi în case cu risc seismic. În acelaşi timp, municipalitatea are în vedere relocarea unor chiriaşi, dar în condiţiile în care va avea posibilitatea de a le oferi „case mai bune şi condiţii de siguranţă pentru copiii lor“.

Primarul a menţionat că municipalitatea nu poate lua locul Poliţiei sau Procuraturii atunci când sunt sesizate fapte antisociale în zonă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.