Este OFICIAL. România a luat decizia momentului în războiul din Ucraina

 

România a luat decizia momentului în războiul din Ucraina. Informația oficială a fost oferită de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. El a precizat ce măsuri au fost luate de țara noastră la Kiev, precizând că suntem pe deplin alături de Ucraina în lupta sa curajoasă pentru libertate.

Un anunț important a venit din partea ministrului de Externe, Bogdan Aurescu. Este decizia momentului luată de România în plin război în Ucraina. El a precizat că ambasada României la Kiev și-a reluat sâmbătă activitatea.

“Mă bucur să anunț că începând de astăzi Ambasada României la Kiev și-a reluat activitatea”, a scris sâmbătă pe Twitter Bogdan Aurescu. Oficialul român a arătat că țara noastră este pe deplin alături de partenerul său Ucraina în lupta sa curajoasă pentru libertate.

Citiți și:  BREAKING România expulzează 10 diplomați ruși

Decizia luată de România cu privire la Ambasada din Kiev
Ministrul de Externe anunța încă de la începutul lunii mai intenția de redeschidere a Ambasadei României din Kiev. El a spus că tot personalul ambasadei a lucrat în continuare, chiar dacă a fost relocat la București.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.