“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Este OFICIAL. România a luat decizia momentului în războiul din Ucraina

 

ucraina kiev 1024x683 1

România a luat decizia momentului în războiul din Ucraina. Informația oficială a fost oferită de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. El a precizat ce măsuri au fost luate de țara noastră la Kiev, precizând că suntem pe deplin alături de Ucraina în lupta sa curajoasă pentru libertate.

Un anunț important a venit din partea ministrului de Externe, Bogdan Aurescu. Este decizia momentului luată de România în plin război în Ucraina. El a precizat că ambasada României la Kiev și-a reluat sâmbătă activitatea.

“Mă bucur să anunț că începând de astăzi Ambasada României la Kiev și-a reluat activitatea”, a scris sâmbătă pe Twitter Bogdan Aurescu. Oficialul român a arătat că țara noastră este pe deplin alături de partenerul său Ucraina în lupta sa curajoasă pentru libertate.

Decizia luată de România cu privire la Ambasada din Kiev
Ministrul de Externe anunța încă de la începutul lunii mai intenția de redeschidere a Ambasadei României din Kiev. El a spus că tot personalul ambasadei a lucrat în continuare, chiar dacă a fost relocat la București.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.