Antiromânul Bogdan Aurescu-Goldenberg s-a făcut preș în fața lui Kuleba din Ucraina, care vrea atragă România într-un război cu Rusia

Antiromânul Bogdan Aurescu-Goldenberg, ministrul de externe în România ocupată, s-a întâlnit cu omologul lui de la Kiev care i-a cerut să implice România în procesul Ucrainei împotriva Rusiei.

Via R3Media:

Ministrul Bogdan Aurescu a afirmat pe data de 4 februarie că, în urmă cu aproape un an, Dmytro Kuleba, omologul său de la Kiev, l-a rugat să se implice în procesul Ucrainei împotriva Rusiei la Curtea Europeană de Justiție.

„(…) De altfel, expertiza pe care noi am acumulat-o în acest proces va fi utilizată și în sprijinul Ucrainei, pentru că noi am intervenit deja în procesul pe care Ucraina l-a declanșat împotriva Rusiei în fața Curții Internaționale de Justiție.

Colegul meu, domnul Kuleba, m-a rugat personal, în aprilie, anul trecut, să mă implic în acest proces împotriva Rusiei.

Citiți și:  Incredibil! Curtea de Conturi Europeană cere permanentizarea certificatului verde

România a intervenit, după cum spuneam, și voi avea onoarea să îndeplinesc din nou funcția de Agent al României în acest proces.“, a spus Aurescu la România TV, potrivit site-ului MAE.

Declarațiile lui Bogdan Aurescu au fost făcute în contextul în care s-au împlinit 14 ani de când România a câștigat la Haga, împotriva Ucrainei, 9.700 de kilometri pătrați din platforma continentală a Mării Negre.

Prin implicarea noastră în acest proces, confirmăm statutul de țară neprietenoasă cu Rusia, lucru ilogic și retardat din punct de vedere geostrategic, având în vedere vecinătatea noastră cu Rusia.

Bogdan Aurescu-Goldenberg alimentează beligeranța României și în același timp respinge ideea că trebuie să ne recuperam teritoriile din Ucraina, acesta garantând pentru integritatea teritorială a unui stat neprietenos cu România, cum este Ucraina.

Citiți și:  General Radu Theodoru: Alarmă de gradul zero

Adevărul e că România e condusă de antiromâni, problema mai mare este că poporul cam doarme, cu câteva excepții notabile, tot mai multe excepții de la an la an, ce-i drept. Degeaba pleacă Aurescu-Goldenberg și vine Schlomo Shekelstein. Doar dacă ne trezim și începem să ne urmărim activ interesele noastre românești vom schimba ceva. Câtă vreme rămânem spectatori pasivi, nu ne va fi bine.

Așa că până la urmă viitorul stă în mâinile tale.

Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *