“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALPOLITICA

Erdogan transmite că Turcia va susține un nou șef NATO în propriile nevoi

erdogan nato 1536x1025 1

Președintele turc Tayyip Erdogan i-a spus duminică, 31 martie, premierului olandez Mark Rutte că Ankara va susține un candidat la șefia NATO pe baza așteptărilor și nevoilor sale, a declarat președinția turcă.

Erdogan i-a spus, într-o convorbire telefonic, premierului demisionar Rutte că Turcia se așteaptă ca noul șef al NATO să servească nevoile și interesele aliaților în ceea ce privește combaterea terorismului și să țină cont de sensibilitățile aliaților care nu sunt membri ai Uniunii Europene, potrivit unui comunicat al biroului său.

Mark Rutte este susținut de mai mulți aliați pentru a prelua poziția de secretar general al NATO.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, la începutul lunii martie, că intră în competiție pentru funcția de secretar general al NATO. „Îmi asum această candidatură în numele României, cu toată responsabilitatea”, a spus el.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.