“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Episcopul Slatinei, acuzat că a întreținut relații sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei

cip

Preasfințitul părinte Sebastian Pașcanu, episcopul Slatinei și Romanaților, este acuzat că a întreținut relații sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Cirprian Spiridon Câmpineanu, informează Gazeta Oltului.

Episcopia Slatinei şi Romanaţilor și-a început activitatea în 2008, dar în scurta sa existență de până acum nu a fost deloc scutită de scandaluri.

În 2009, un preot din Olt s-a aruncat în fața trenului, dând vina pe tirania cu care Sebastian Pașcanu conduce eparhia.

În 2010, de la mănăstirea Brâncoveni, din cadrul Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor, au plecat zeci de măicuţe, conduse de preotul slujitor şi duhovnic Nichita Paşcanu, lăsând în urmă nu doar Episcopia Slatinei, ci şi ortodoxia română.

Numeroși preoți din Olt se tem încă de atunci de caterisire, măsură cu care Sebastian Pașcanu îi tot amenință.

De data aceasta, însă, cel trecut pe lista de caterisire este chiar Pașcanu, el fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu Ciprian Spiridon Câmpineanu, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.

Nimeni din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, precizează Gazeta Oltului. – Sursa: b1 tv.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.