“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Englezii și francezii care se spală toată familia în cadă fără să schimbe apa!… Se scaldă toată familia în aceeași apă!… De neimaginat la noi așa ceva!

tub before1

Modelul de dezvoltare al României, de până în 1989, nu era de loc departe de modelul Chinei de azi. Cu siguranță dacă eram lăsați să mergem înainte, azi eram cu adevărat tigrii Europei. Gândiți-vă numai la faptul că cu mult înainte de 1989 s-a trecut la privatizarea nominală, prin care orice om al munci avea dreptul să cumpere părți sociale (acțiuni) la orice intreprindere creatoare de valoare. Personal am cumpărat astfel de părți sociale și în fiecare an am primit dividende în valoare de peste 8.5% și era un câștig enorm ținând cont că inflația era zero. Cât privește bârfele despre cozi, cu toată sinceritatea vă spun că și eu stăteam la coade, de multe ori la oase, dar asta pentru că nu aveam din ce face ciorbă, căci în lada frigorifică aveam numai mușchiuleț. Așa și cu zahărul, care se dădea la rația iar noi îl aveam cu sacii în debara.
.
Este adevărat că au fost și unele propleme, dar multe dintre acestea le pun pe seama sabotării politicii lui Ceaușescu, multe confirmate ulterior de chiar autorii și executanții planurilor anticeaușiste și nu numai. Dar ce spuneți de faptul că la nivelul anilor 1976, englezii de „bine„ ce o duceau, se spăla toată familia, pe rând în aceiași apă din cadă ??? Ce spuneți de faptul că atunci fiecare avea de muncă și oportunități de realizare profesională, urmând ca după căderea „cortinei de fier” spiritul intreprinzător și inițitiava privată să fie bine primită și stimulată – pentru ce credeți că mai toate blocurile erau construite cu spații comerciale și de servicii la parter ???
.
Aveam fabrici și uzine în fiecare domeniu, repartizate pe întreg teritoriul țării. Pe lângă acestea existau școli profesionale, liceie industrale, facultăți de specialitate și istitute de cercetare în domeniu. Ba mai mult, construiam orașe cu tot ce trebuie, la cheie,în alte țări ale lumii, cărora le pregăteam și specialiști. Și mai mult – resursele noastre, naturale, le foloseam numai noi și nu le risipeam și le dădeam pe nimic la străini. De pământ vândut străinilor, nicici gând, ca să nu mai spun că oricâtă dorință de a ne distruge și ne ocupa în 1989, „pretenii – vecinii„ și nu numai, am fost în stare să le dejucăm planurile mârșave. Și câte mai sunt…

Sursa: Ion Coja

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.