“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Elon Musk: războiul civil în Europa este inevitabil

„Dacă tendințele actuale continuă, războiul civil în Europa este inevitabil”

107300662 1694691590740 gettyimages 1663931480 AFP 33V37LC

Politicile moderne ale UE și continuarea tendințelor existente de migrație fac războiul civil în Europa inevitabil, a declarat antreprenorul american Elon Musk.

„Dacă tendințele actuale continuă, războiul civil în Europa este inevitabil”, a spus Musk.

Totul a pornit în cadrul unei discuții despre Uniunea Europeană și viitoarele provocări. Elon Musk a declarat că, dacă tendințele actuale persistă, Europa se îndreaptă spre un război civil, iar printre principalele amenințări se numără natura birocratică a UE și creșterea naționalismului de pe continent.

Referitor la imigranți, aceștia au tot venit în Europa, fiind o problemă încă nerezolvată. Imigranții au scandalizat anumite țări, săvârșind multe acte de violență, violuri, crime și anarhie.

Recent legislația UE a fost modificată pentru a permite mărirea cotelor de imigranți. Chiar dacă Germania s-a opus inițial, până la urmă a fost de acord.

Musk mai menționează că structura birocratică a Uniunii Europene ar putea accentua aceste tensiuni. El a subliniat că procesul decizional al UE implică adesea numeroase instituții și niveluri de guvernanță, ceea ce poate cauza ineficiență și poate favoriza nemulțumirea în rândul statelor membre și al cetățenilor.

Totodată, ingerințele politicienilor de la Bruxelles în viața politică internă a țărilor membre, asaltul asupra Constituțiilor prin aplicarea cu prioritate a dreptului UE, curentul ideologic de tip woke și presiunea pentru legiferarea căsătoriilor lgbt, sunt alți factori care dinamitează încrederea oamenilor în conducerea UE.

Toți acești factori au determinat ca majoritatea țărilor membre să-și ia măsuri de apărare și să renască sentimentul patriotic, care are la bază originea creștină a Europei, cu toate valorile ce recurg din aceasta și care vor fi protejate. Astfel că, încercarea de a suprima această întoarcere la normalitate va duce negreșit la revolte populare și chiar la război civil, în care vor fi angrenate și comunitățile de imigranți aflate deja în teritoriile naționale sau care urmează să vină.

Prin urmare, politica de imigrație ar trebui să fie în slujba fiecărei națiuni în parte, iar dorința oamenilor de a aduce la guvernare partide naționaliste să fie respectată și garantată de instituțiile statului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.