“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Elon Musk, AMENINTAT. Ce acuzații i se aduc „Împăratului planetei Marte”

1000x 1 1

-Elon Musk, CEO-ul gigantului tehnologic Tesla, a fost vizat de grupul de hackeri Anonymous.
-Grupul de hackeri a atacat, în trecut, organizații precum PayPal sau Scientology.
-Musk este blamat pentru modul în care modifică piața Bitcoin în urma postărilor sale pe Twitter.

Elon Musk, CEO-ul gigantului tehnologic Tesla, a intrat acum în vizorul celui mai mare grup de hackeri, Anonymous. Hackerii îl acuză pe Elon Musk pentru puterea pe care acesta o deține asupra piețelor de criptomonede, dar și pentru modul în care și-o exercită pe acest front. Cei de la Anonymous spun că Musk a mers prea departe, mai ales în cazul Bitcoin, ca urmare a postărilor sale de pe Twitter, potrivit TMZ.

Totodată, Anonymous susține că miliardarul american s-a anngajat în protejarea mediului înconjurător, dar că acesta nu face nimic în acest sens. Acum, practicile companiei Tesla i-a deranjat pe temuții hackeri din Anonymous.

Aceștia mai spun că Musk suferă de un complex de superioritate, de salvator, după ce americanul s-a autointitulat „Împăratul planetei Marte”, și că, de fapt, face rău oamenilor din clasa muncitoare. În recentul video al grupului, hackerii spun că Elon Musk „nu este un prieten pentru omul de rând”.

În 2020, grupul de hackeri Anonymous şi-a făcut simţită prezenţa şi în evenimentele tulburi care au urmat uciderii lui George Floyd de către poliţistul Derek Chauvin de la Poliţia din Minneapolis. Într-un videoclip, Anonymous cerea acuzarea lui Chauvin şi ameninţa că va expune corupţia din poliţie din Statele Unite.

Sursa: aleph.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.