Elevă de clasa a IX-a, snopită în bătaie de două colege în fața tututor colegilor, care în loc să intervină și să le despartă, au filmat toată întâmplarea

Doua eleve ale unui liceu din Băile Herculane i-au dat o bătaie soră cu moartea unei colege, chiar în sala de clasă. Imaginile au ajuns pe internet.

La Liceul Hercules două fete au împărțit pumni și picioare și asta în fața tututor colegilor, care în loc să intervină și să le despartă, au filmat toată întâmplarea.

Conflictul a pornit de la un împrumut neachitat de victimă. Conducerea școlii a aflat despre eveniment abia după ce imaginile cu bătaia au fost postate pe un site de socializare, scrie Radioresita.ro.

Luni, 11 decembrie, cele trei fete şi părinţii lor au fost chemate de către conducerea liceului pentru a discuta situaţia apărută, urmând ca marţi Consiliul profesoral să decidă măsurile care vor fi luate.

„Astăzi, de la ora zece, fetele care au apărut pe filmare au fost chemate cu părinţii la şcoală. S-au luat declaraţii de la toţi elevii din clasă şi de la profesorul de serviciu. Au strâns toate datele şi mâine au Consiliu profesoral, unde se va decide ce măsura se va lua. În acelaşi timp, Inspectoratul a demarat propria anchetă, să vedem cadrele didactice, profesorul de serviciu, dirigintele, directorii, ce au făcut să prevină aceste comportamente”, a declarat luni Ioan Moatăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Caraş-Severin.

Fiind în clasa a IX-a bătăușele nu vor putea fi exmatriculate, dar cel mai probabil vor avea nota scăzută la purtare, scrie evz.ro.

3 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU