“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Paruiala, paruiala, chiar din prima zi de scoala: doua liceence s-au batut pentru un baiat, sub privirile admirative ale trecatorilor – VIDEO

Trecatorii au admirat conflictul fara a interveni, cele doua fiind despartite intr-un final de patronul unui local care nu s-a multumit sa fie spectator si a intervenit, asa cum ar fi trebuit sa faca oricine inzestrat cu putin simt civic.

paruiala liceence 610x393 1

Semne bune anul scolar are: doua fete de liceu din municipiul Botosani s-au batut ca-n ringul MMA in plina strada. Imediat ce s-au intalnit, cele doua june, care ravnesc, spun persoane din anturajul lor, la inima aceluiasi batut, au tabarat una asupra celeilalte, paruindu-se si lovindu-se cu palmele si pumnii.

[lockercat]Trecatorii au admirat conflictul fara a interveni, cele doua fiind despartite intr-un final de patronul unui local care nu s-a multumit sa fie spectator si a intervenit, asa cum ar fi trebuit sa faca oricine inzestrat cu putin simt civic.

Potrivit cotidianului local Monitorul de Botosani, imediat dupa ce festivitatea de deschiderea a scolii s-a incheiat, cele doua liceence s-au intalnit pe strada Cuza Voda din Botosani, langa Casa de Cultura, si au inceput sa se loveasca instantaneu. O a treia fata a incercat sa intervina intre cele doua, fara prea mare succes. Un barbat care detine o terasa in zona a vazut bataia si le-a despartit pe cele doua, punand capat conflictului. Imaginile au fost filmate de catre trecatori si apoi postate pe retelele de socializare. Oamenii legii s-au autosesizat si fac cercetari pentru a le identifica.

„Politistii din cadrul Politiei Municipiului Botosani s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente. Urmeaza sa stabilim identitatea persoanelor implicate. Ulterior, in functie de rezultatele verificarilor, vor fi dispuse masuri legale”, a transmis Delia Neniscu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani.

[/lockercat]

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.