Ecaterina Andronescu loveşte fără milă: ‘Acesta este cel mai slab guvern al PSD-ului’

Ecaterina Andronescu, fost vicepreşedinte PSD, continuă atacul la adresa actualei conduceri a partidului şi la adresa Guvernului. Andronescu critică în termeni duri Guvernul Dăncilă, pe care îl consideră cel mai slab guvern PSD.

“Cred că PSD poate să dea guverne mult mai performante. Nu am criticat guvernul, cred că putem să facem un guvern mai performant”, a declarat Andronescu la Adevărul Live.

Întrebată dacă Guvernul Dăncilă i se pare cel mai slab guvern al PSD, fostul ministru al Educaţiei a răspuns: “Cred că acesta este cel mai slab guvern al PSD-ului. Şi mai în spate dacă ne ducem e aceeaşi concluzie.”

“Într-un guvern nu te duci ca premier sau ca prim ministru sa îţi pui o coroană de lauri. Partidul nu este al domnului Dragnea. Partidul este cel ami mare şi cel mai bine organizat în teritoriu. Ne-au votat foarte mulţi, dacă cineva spune că „aici ceva nu merge”, nu trebuie aruncat la gunoi. Trebuie să găsim soluţii. Cred că e greşit înţeleasă puterea, puterea o ai nu ca să te simţi tu cel mai mare şi cel mai tare. Puterea o ai ca să faci lucruri făcute pentru oameni. poate prin nebăgare de seamă, cineva a înţeles că altfel trebuie tratată puterea obţinută prin vot. Când ies oameni în stradă, trebuie să găseşti soluţii să îi mulţumeşti şi pe ei”, a mai precizat Ecaterina Andronescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *