Drogangii din Buzau, saltati de politisti in timp ce doreau sa vanda etnobotanice

Doi papagali din Buzău au fost depistați ieri de politie în timp ce încercau să vândă mai multe pliculeţe cu etnobotanice. În cauză a fost întocmit dosar penal, speța fiind preluată de D.I.I.C.O.T..

„La data de 29 ianuarie, poliţişti de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au depistat doi tineri, în municipiul Buzău, în vârstă de 15 şi 17 ani, bănuiţi de deţinerea unor substanţe susceptibile a fi interzise.

Cei în cauză au fost depistaţi în timp ce ofereau spre vânzare unui alt buzoian, mai multe pliculeţe care ar fi conţinut produse susceptibile a fi interzise. Poliţiştii au ridicat plicurile şi i-au condus la sediu, în cauză fiind întocmit dosar penal.”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

Polițiștii de la BCCOA, sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Buzău desfășoară cercetări în mai multe dosare penale privind comercializarea substanțelor susceptibile a avea efect psihoactiv, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Va reamintim ca in urma cu o saptamana a murit un tanar dupa ce a ajuns in stare extrem de grava la UPU Buzau. Ieri insa au mai ajuns doi drogangii la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau dupa ce si-au carat pumni si picioare unul altuia in timp ce se aflau sub efectul etnobotanicelor.

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU

Citiți și:  România, bătaia de joc a scursurilor. Ce fac, și-au făcut, aceste două jigodii