Dragnea, LIBER! Decizie majoră a autorităților

Liviu Dragnea va fi eliberat. Este o decizie majoră luată de către autorități. Totul s-a aflat în urmă cu doar câteva minute. Este vestea începutului de an pentru fostul lider al celor de la PSD.

Dragnea va fi eliberat! Este o decizie de ultimă oră a autorităților. Cei de la Penitenciarul Rahova au făcut anunțul mult așteptat de către fostul lider al celor de la PSD. Acesta va ieși cât ai repede din închisoare.

Dragnea va fi eliberat
Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie. Este vestea începutului de an pentru fostul lider PSD și al Camerei Deputaților. Liviu Dragnea se va bucura din nou de libertate. Astăzi a primit o permisie de 24 de ore, anunță Digi24.

În data de 17 a fiecărei luni, se analizează din oficiu, în Penitenciarul Rahova, situația deținuților care ies la munca. Dacă obțin 60 de credite, pot obține o recompensă. Astăzi, comisia a decis să-i acorde o zi liberă lui Liviu Dragnea, conform sursei citate.

Este a doua permisie a lui Dragnea
Dragnea este deja la a doua permisie primită. Fostul liber al PSD s-a mai bucurat de o zi liberă, în luna octombrie a anului trecut. Permisia i-a fost contestată public atunci de către mai mulți oameni din sistem. Dragnea nu a făcut încă un an de pușcărie din cei 3 ani și jumătate și conform legii nu ar fi avut dreptul la permisie decât după 12 luni în penitenciar.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și șase luni după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la GGASPC Teleorman.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *