“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Idioti

DOLIU NAȚIONAL! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE… Va rămâne în istorie ca CEL MAI RĂU ȘEF AL STATULUI!

anh

Zi de doliu în Kenya!

Fostul președinte, Daniel Arap Moi, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani.

Deocamdată nu se cunosc cauzele decesului, dar este bineștiut faptul că acesta a mai avut probleme de respirație, fiind internat în spital destul de des în ultima perioadă.

Moi a ajuns la putere în 1978, la moartea președintelui Jomo Kenyatta, fiind până atunci vicepreședinte. El a rămas la putere până la sfârșitul anului 2002, când a expirat mandatul său constituțional, informează EVZ.

Mandatul lui a eșuat din punct de vedere economic, țara nereușind să rezolve problemele sărăciei și corupției, fiind considerat cel mai rău președinte al țării

Criticii fostului președinte afirmă că acesta va rămâne în istorie pentru că a permis crearea camerelor de interogare în subsolul casei Nyayo, o clădire guvernamentală din centrul capitalei Nairobi, loc de tortură pentru mii de activiști, studenți și academicieni.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.