“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Doi amorezi aduși la urgență ”încleștați”! (VIDEO)

43t43t

Un clip video apărut pe internet și care înfățișează un bărbat și o femeie care sunt pe o targă ”împreunați”, în camera de primiri urgențe a unui spital, a făcut furori, fiind distribuit și comentat de câteva mii de internauți.

În clipul care se distribuie masiv pe grupurile de Facebook românești, sunt doi ”protagoniști” de origine poloneză care au rămas încleștați în urma unei partide de amor, în termeni medicali acest lucru numindu-se ”penis captivus”.

Deși astfel de situații care sunt întâlnite și astăzi se pot rezolva la fața locului cu o soluție injectabilă, clipul îi prezintă pe cei doi protaginiști în sala de urgență, și cu un al doilea bărbat care încearcă să intre peste ei…

În realitate, este vorba de un fragment dintr-un episod al serialului-documentar ”Szpital”, un fel de ”Dr House” de producție poloneză care are în prezent peste 1000 de episoade.

Ca să explicăm ”subiectul” clipului care i-a activat pe internauți, de cele mai multe ori, penis captivus este asociat cu vaginismul, afecţiunea rară din cauza căreia muşchii vaginali au spasme involuntare. În această situaţie, dacă spasmul are loc în timpul penetrării vaginale, penisul bărbatului ar putea rămâne prins.

Această problemă nu le este foarte cunoscută specialiştilor, însă au reuşit să găsească două cauze care duc la „penisul prins”. Acestea sunt de ordin fizic şi psihic.

Lipsa unei educaţii se.xuale solide sau chiar teama de partener ori de se.x pot duce la încleştarea involuntară a muşchilor vaginali. Iar aceştia se strâng atât de puternic încât bărbatul nu îşi mai poate retrage penisul. În mod normal, corpul funcţionează bine din punct de vedere fizic, însă psihicul este cel care întrerupe partida de se.x.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.