“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

DEZVALUIRILE ULUITOARE ale unui AGENT CIA aflat pe patul de moarte: “AM ARUNCAT IN AER World Trade Center pe 9/11”

Agentul CIA, agent pensionar, Malcom Howard, în vârstă de 79 de ani, a făcut o serie de dezvaluiri uimitoare când a aflat ca mai are de trait cateva saptamani imediat ce a fost fost externat dintr-un spital din New Jersey. Dl. Howard susține că a fost implicat în „demolarea controlată” a World Trade Center 7, a treia clădire care a fost distrusă pe 11 septembrie.

Dl. Howard, care a lucrat pentru CIA timp de 36 de ani ca operator, susține că a fost contactat de agenții CIA pentru a lucra la un proiect în domeniul demolării.

Instruit ca inginer civil, dl. Howard a devenit expert în explozivi pentru CIA la începutul anilor 1980. Dl. Howard spune că are o vastă experiență în ceea ce privește plantarea explozivilor in locuri greu de descoperit.

Spune că a lucrat la operațiunea CIA numită „New Century” între mai 1997 și septembrie 2001, timp în care afirmă că CIA „încă mai lua ordine de sus”. El face parte dintr-o celulă de 4 operatori însărcinați sa se asigurare că demolarea va avea succes.

Dl. Howard spune că operațiunea World Trade Center 7 este unică printre demolările sale, deoarece este singura demolare pe care „a trebuit să ne prefacem că nu era o lucrare de demolare”. El susține că nu avea nici o problemă să treacă prin această înșelăciune la acel moment, pentru că … „când ești patriot, nu pui la îndoială motivația CIA sau a Casei Albe. Presupun că scopul mai mare este pentru un bine mai mare. Ei recruteaza numai oameni buni, loiali ca mine….

VEZI SI: DOVADA VIDEO că NICIUN avion nu a lovit World Trade Center pe 11 septembrie 2001!

[John Kerry admite că WTC 7 a fost distrus de o demolare controlată]

Dar chiar el admite că acum, privind înapoi, „Ceva nu era corect”.

„Din acesta situatie nu a rezultat nimic bun. Aceasta nu este America pe care mi-am imaginat-o.”

Domnul Howard spune: „A fost o demolare clasică controlată cu explozivi. Am folosit materiale compozite nanotehnologice super-fine de calitate ca explozivi. Partea dificilă a fost obținerea de mii de kilograme de explozivi, siguranțe și mecanisme de aprindere în clădire, fără a cauza prea multă îngrijorare. Dar aproape fiecare birou din clădirea 7 a fost închiriat de CIA, Serviciul Secret sau militar, ceea ce a făcut totul mai ușor. ”

Dl. Howard explică faptul că WTC 7 a fost „încărcat cu explozivi în locuri strategice”din luna in care a inceput misiunea până în ziua care a schimbat cursul istoriei americane. Pe 11 septembrie, în timp ce turnurile de nord și de sud au ars, explozibilele au fost aprinse în World Trade Center 7, iar exploziile de nanotera au spulberat clădirea, distrugând structura de oțel, înlăturând armăturile scoțând-o ca o coajă.

World Trade Center 7 sa prăbușit în amprenta proprie la ora 17.20, la șapte ore după distrugerea WTC 1 și 2. Clădirea a șocat martorii coborând la viteza de cadere liberă, indicând faptul că a întâmpinat rezistență zero în calea în jos.

Dl. Howard și colegii săi și-au făcut treaba. (Sursa: yournewswire.com)

VEZI SI: (VIDEO) Fenomenul World of Tanks : Cum au reuşit românii să spulbere o întreagă armată maghiară de tancuri în Africa: „I-am scos de pe hartă”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.