Dezvăluiri EXPLOZIVE din interior! Ce se întâmplă între Dragnea și Dăncilă


Dragnea și Dăncilă par să aibă unele probleme. Zilele trecute premierul l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a discuta despre remanierile din Guvern. Acum, Codrin Ștefănescu vine cu dezvăluiri din interior despre ce s-a întâmplat de fapt.

Acesta a mărturisit că în ședința Comitetului Executiv (CEx) al PSD de săptămâna trecută s-a luat decizia restructurării guvernului prin Parlament, însă premierul Viorica Dăncilă s-a opus deciziei din CEx.

„Noi, în CEx, am decis să facem aceste schimbări de miniștri, prin restructurarea Guvernului, în Parlament, în condițiile următoare: noi avem două colege care și-au dat demisia pentru că nu e normal să faci campanie electorală fiind pe lista pentru europarlamentare și pe loc eligibil având funcția de ministru. Cele două colege și-au depus demisia.

Citiți și:  ALERTA Iohannis, întâlnire cu Nicolae Ciucă pe tema situației din Ucraina

La domnul Tudorel Toader lucrurile au fost foarte clare. După doi ani de tărăgănări, am decis în CEx, în unanimitate, că trebuie să-l revocăm și să vină un om de partid care își asumă în fața partidului și a electoratului nostru modificările și schimbările pe care le-am promis oamenilor care ne votează.

Doamna prim-ministru însă nu a fost de acord cu decizia CEx-ului să facem această restructurare prin Parlament, asumându-și că cele trei schimbări vor fi aprobate de către Klaus Iohannis și s-a înșelat asupra acestei chestiuni”.

Codrin Ștefănescu i-a transmis și un mesaj premierului.

„Prin urmare, noi o rugăm pe doamna prim-ministru, care e și președinte executiv al PSD, să înțeleagă că avem o decizie a Comitetului Executiv Național și după sărbători poate se hotărăște să pună în aplicare decizia noastră, a tuturor colegilor ei”, a mai declarat Codrin Ștefănescu.

Citiți și:  LOVITURA lui Iohannis la final de an

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *