Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIE

Dezvăluirea de ULTIMA ORA care zdruncină politica românească. Grei din PNL, implicati. BREAKING NEWS

ULTIMA ORA 720x405 1
Telefoanele lui Ludovic Orban ar fi probă la DNA în dosarul Unifarm. Numele premierului ar apărea în dosarul momentului, alături de numele altor grei din PNL. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, ar fi și el implicat în dosar, după o serie de dezvăluiri făcute de social-democratul Radu Cristescu.

Toate firele dosarului Unifarm ar duce la premierul Ludovic Orban, conform unor informații prezentate la Antena 3.

Ludovic Orban, implicat în scandalul momentului din România

“Toate firele afacerii Unifarm duc tocmai la ‘șomerul’ dvs., Sică Mandolină. O apropiată a domnului Orban de la Primăria Generală a Capitalei, pe care a purtat-o peste tot, este implicată și arestată în acest dosar”, a declarat Radu Cristescu, potrivit sursei citate.

Adrian Ursu, moderatorul emisiunii Exces de Putere de la Antena 3 a comentat informația, susținând că Ludovic Orban „ar fi dat niște telefoane” pentru a favoriza „operațiunea” Unifarm.

„Sunt unii care spun că au făcut investigații în acest sens și care vin cu informații cum că domnul Orban ar fi dat niște telefoane pentru a favoriza această operațiune, spun cei care vor să-l lege neapărat pe Ludovic Orban de acest dosar“, a explicat Adrian Ursu.

Între timp, Consiliul de Administrație al Unifarm a decis suspendarea din funcție a directorului general Ionel Adrian.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.