Dezvăluirea de ULTIMA ORA care zdruncină politica românească. Grei din PNL, implicati. BREAKING NEWS


Telefoanele lui Ludovic Orban ar fi probă la DNA în dosarul Unifarm. Numele premierului ar apărea în dosarul momentului, alături de numele altor grei din PNL. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, ar fi și el implicat în dosar, după o serie de dezvăluiri făcute de social-democratul Radu Cristescu.

Toate firele dosarului Unifarm ar duce la premierul Ludovic Orban, conform unor informații prezentate la Antena 3.

Ludovic Orban, implicat în scandalul momentului din România

“Toate firele afacerii Unifarm duc tocmai la ‘șomerul’ dvs., Sică Mandolină. O apropiată a domnului Orban de la Primăria Generală a Capitalei, pe care a purtat-o peste tot, este implicată și arestată în acest dosar”, a declarat Radu Cristescu, potrivit sursei citate.

Adrian Ursu, moderatorul emisiunii Exces de Putere de la Antena 3 a comentat informația, susținând că Ludovic Orban „ar fi dat niște telefoane” pentru a favoriza „operațiunea” Unifarm.

„Sunt unii care spun că au făcut investigații în acest sens și care vin cu informații cum că domnul Orban ar fi dat niște telefoane pentru a favoriza această operațiune, spun cei care vor să-l lege neapărat pe Ludovic Orban de acest dosar“, a explicat Adrian Ursu.

Între timp, Consiliul de Administrație al Unifarm a decis suspendarea din funcție a directorului general Ionel Adrian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *