“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Dezvăluire de ultimă ora: Sebastian Ghiță este MORT

sbg

Jurnalistul Radu Moraru susține că fostul patron al Romania TV a fost omorât, la fel ca și Codruț Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, în perioada în care acesta era preşedintele ANAF, de negăsit încă din anul 2012, potrivit declarației făcute de acesta la într-o emisiune, informează nasul.tv.

“Mi-aș dori ca Ghiță să fie viu și să îi iau un interviu ! Și pe Marta îl aștept ! Dar cred că amîndoi sînt morți ! Ghiță devenise mult prea periculos pentru Sistemul Mafiot și pentru Microsoft ! Știa prea multe ! Cred că Sistemul l-a folosit, că să îl scuipe în bot pe Coldea, după care l-a sacrificat! Pe fundul Mării Negre ! Nici pe Coldea nu îl văd bine !”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. Oare incep sa se macelareasca intre ei? Si pe cine mai injur eu atunci? Dragii mei mafioti, mai lasati 1-2 dintre voi de samanta ca sa nu ne pierdem obisnuinta de a injura, prea multa intelegere strica…

  2. Oare incep sa se macelareasca intre ei? Si pe cine mai injur eu atunci? Dragii mei mafioti, mai lasati 1-2 dintre voi de samanta ca sa nu ne pierdem obisnuinta de a injura, prea multa intelegere strica…

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.