Dezvăluire de ultimă ora: Sebastian Ghiță este MORT

Jurnalistul Radu Moraru susține că fostul patron al Romania TV a fost omorât, la fel ca și Codruț Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, în perioada în care acesta era preşedintele ANAF, de negăsit încă din anul 2012, potrivit declarației făcute de acesta la într-o emisiune, informează nasul.tv.

“Mi-aș dori ca Ghiță să fie viu și să îi iau un interviu ! Și pe Marta îl aștept ! Dar cred că amîndoi sînt morți ! Ghiță devenise mult prea periculos pentru Sistemul Mafiot și pentru Microsoft ! Știa prea multe ! Cred că Sistemul l-a folosit, că să îl scuipe în bot pe Coldea, după care l-a sacrificat! Pe fundul Mării Negre ! Nici pe Coldea nu îl văd bine !”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

4 comentarii

  1. Ptiuuu! Dar ce rau imi pare! Era un om asa buuun, .utu-i!

  2. Oare incep sa se macelareasca intre ei? Si pe cine mai injur eu atunci? Dragii mei mafioti, mai lasati 1-2 dintre voi de samanta ca sa nu ne pierdem obisnuinta de a injura, prea multa intelegere strica…

  3. Ptiuuu! Dar ce rau imi pare! Era un om asa buuun, .utu-i!

  4. Oare incep sa se macelareasca intre ei? Si pe cine mai injur eu atunci? Dragii mei mafioti, mai lasati 1-2 dintre voi de samanta ca sa nu ne pierdem obisnuinta de a injura, prea multa intelegere strica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.