Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIE

Detaliul SOCANT din fotografia cu Kovesi. Motivul pentru care NU a fost făcută publică

kovesi 2Fotografia pe care Sebastian Ghiță ar deține-o cu Laura Codruța Kovesi nu a apărut până acum iar presa a speculat mult timp pe marginea acestia. În emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3 s-a spus și care ar fi adevăratul motiv

Mihai Gâdea a vorbit, la Antena 3, despre fotografia cu Laura Codruța Kovesi. El a dezvăluit motivul pentru care poza nu a fost încă dată publicității. „Motivul este acela că acea fotografie este trunchiată, în sensul în care în fotografie nu apar doar Laura Codruța Koveși și apropiații lui Sebastian Ghiță, ci mai apare și domnul Maior, mai aproape de Kovesi, și undeva în plan secund apare și domnul Coldea”, a spus Ana Maria Bujor, șefa Departamentului Eveniment Antena 3, la „Sinteza zilei”. Potrivit surselor Antena 3, imaginea în cauză nu va fi dată publicității în acest mod pentru că George Maior este într-o postură strategică. „Se află între domnul Coldea și doamna Kovesi, drept urmare, la rugămințile, înțeleg, ale domnului Victor Ponta, Sebastian Ghiță a decis să nu facă publică fotografia pentru că Maior este nașul lui Ponta”, a adăugat Ana Maria Bujor. Fotografia trunchiată există la dosarul cauzei care se află la Secția de investigare a infracțiunilor în Justiție.

De altfel, Sebastian Ghiță a depus la Secția de investigare a magistraților celebra fotografie din Cramă. Ion Cristoiu făcut și dezvăluiri în urma audierii sale pe marginea acestui subiect. Cred că intenția Laurei Codruța Kovesi va fi, ca a tuturor celor chemați la judecată, să tărăgăneze și, probabil, va cere expertiză. Cred că va mai contesta un lucru, faptul că, foarte important, informația data de mine, obținută pe parcursul audierilor, nu a fost la el (n.r. Sebastian Ghiță) acasă, ci a fost la Budureasa. Doamna Codruța Kovesi când spune probabil că va susține că da, a fost, dar a fost o manifestare unde a fost și Dîncu, cred că de aia a și fost chemat, domnul Dîncu a fost înaintea mea la audieri, și toată conducerea SRI. Și a spus că a fost o manifestare…am sărbătorit pe un domn, m-au invitat cei de la SRI și de aia m-am dus, poate să conteste și crama aia, nu știu, am auzit că este a lui Ghiță, dar știu eu? Poate să ceară desecretizarea cramei de la Budureasca”, a afirmat Ion Cristoiu. Cristoiu a declarat că renumita fotografie este aceeași cu cea pe care i-a arătat-o Ghiță la Belgrad.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.