“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

DETALII INCEDIARE / BĂTAIE ca-n filme în primărie!

bte2
ASTA MERITA ANGAJATII PRIMARIEI TARGU JIU! BATAIE!

Un scandal monstru s-a declanşat miercuri la Primăria Târgu Jiu. Nemulțumită că funcţionarii nu au efectuat la timp o anchetă socială o femeie şi-a vărsat nervii pe angajaţii instituţiei.

În timpul scandalului, femeia a lovind-o pe Anamaria Ianc, purtătoarea de cuvânt a primăriei și a adresat injurii membrilor comisiei care s-au ocupat de cazul său.

”Tot timpul, că țip… țip pentru că 60 de ani am fost călcată în picioare. Trebuia să imi dea gradul I de la Comisia de Nevăzători. Eu nu văd, ele spun că văd. Acum, am luat atitudine și le-am zis că le scot din Comisie, că nu știu nimic. Vor numai bani. Oamenii îndreptățiți nu primesc drepturi și cei care nu au treabă cu vederea, primesc gradul I.”, a spus femeia, potrivit stiripesurse.ro.

Primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu a precizat că documentul de la comisia de handicap a ajuns abia astăzi în instituție.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.