Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

COD ROSU în politica românească. Se pregateste TRADAREA SUPREMA?

breakingGorj. Recent, Primarul PNL din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost surprins într-o ipostază care lasă loc interpretărilor. Edilul se află într-o situație tensionată cu liderul PNL din Gorj, deputatul Dan Vâlceanu. În acest context, Romanescu a avut o întâlnire sâmbătă seară cu Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu (PSD).

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că între membrii partidelor politice pot apărea tensiuni. În anumite circumstanțe, deciziile luate de conducere pot atrage nemulțumiri. De regulă, la nivelul partidelor, când apar tensiuni între membri, aceștia fie preferă să tacă și să rezolve situația intern, fie stârnesc dezbateri aprinse și în final pleacă la alte formațiuni politice.

Senatorul Claudiu Manda, soțul Olguțăi Vasilescu a postat pe Facebook o fotografie însoțită de următorul mesaj: „Alături de colegul meu de facultate, Marcel Romanescu. Băiat bun, dar a greșit partidul… – cu Marcel Laurentiu Romanescu şi Lia Olguta Vasilescu”.

Întâlnirea a avut loc la doar o zi după ce liderul PNL Gorj și-a recunoscut antipatia față colegul său de partid, primarul din Târgu Jiu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.