“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

DESCOPERIRE MACABRA, care şochează comunitatea de Români din Italia. Un SCHELET atârna de un stâlp de electricitate

italia

Descoperire macabră, care şochează comunitatea de Români din Italia. Un schelet atârna de un stâlp de electricitate, lângă Milano, poliţia descoperindu-l pe 1 iulie, alertată de un grup de tineri care au trecut accidental prin zonă.

Scheletul, despre care nu se poate spune că aparţine unei femei sau unui bărbat, atârna de stâlp de multe luni, poate din ianuarie, cred anchetatorii italieni, care au extrem de puţine indicii despre identitatea acestuia. Unul dintre indicii a cutremurat comunitatea românească din Italia.

În buzunarul interior al unei haine de pe schelet a fost găsită o biblie în limba română. Pe umăr a fost găsită de asemenea o pungă de plastic cu câteva lucrui în ea.

Poliţia se gândeşte dacă să facă publice fotografiile cu Biblia şi punga, în încercarea de a obţine indicii privind cadavrul. Descoperirea bilbiei în limba română îi face pe anchetatori să creadă că e vorba despre un român sau o româncă, dar nu se ştie dacă e sinucidere sau crima.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.