“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALMILITARSTIRI

DECLARAȚIE ȘOC: Donald Trump afirmă din nou că va începe Al Treilea Război Mondial

181359.jpg 637x358 1

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a scris pe rețelele de socializare că Statele Unite ale Americii s-ar putea trezi într-un al treilea război mondial și participând la luptă “fără muniție” – informează RIA Novosti, conform Știripesurse.

“Drumul urmat de Statele Unite ale Americii ne va duce în curând într-un al treilea război mondial și la luptă fără muniție” – a scris politicianul.

Acesta a subliniat că singura și cea mai bună modalitate pentru Washington de a “rezolva problema cu China”, precum și toate celelalte dificultăți, este “să scape” de actualul președinte american, Joe Biden.

Donald Trump l-a criticat, în repetate rânduri, pe succesorul său pentru că a permis conflictul din Ucraina, ceea ce, potrivit fostului președinte american, ar putea escalada într-o confruntare nucleară între SUA și Rusia.

Pe 9 aprilie Trump a amintit din nou de “al treilea război mondial”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.