Decizie-ŞOC: Un mare actor român vrea să se CĂLUGĂREASCĂ – ‘E ceva care mă tot cheamă’

Un mare actor este la un pas de o decizie radicală care i-ar schimba total viaţa. Vrea să o ia pe urmele unui alt coleg de breaslă care a hotărât să se călugărească.

Societatea în care trăim îi determină pe tot mai mulţi actori români să renunţe la carierele lor şi să se retragă din viaţa publică. Ultimul care a făcut acest pas a fost Mihai Coadă, cunoscut pentru rolul lui Nelu Curcă. Acesta a ales să devină slujitor în biserică. Şi se pare că acesta nu va fi ultimul.

Un alt mare actor pare să-i calce pe urme şi să ia calea bisericii. Adrian Titieni, actorul din serialul “Fructul oprit”, spune că ia în calcul varianta de a merge la mănăstire.

VEZI SI: Olguța Vasilescu, ANUNT CRUCIAL despre SALARII si PENSII: ”Nu trebuie să panicăm pe nimeni…”

“S-ar putea ca într-un an să se producă o retragere. E ceva care mă cheamă de ani mulți, am zis că rămân în lume ca să împlinesc ceva. E ceva care mă tot cheamă, nu știu ce e. Trăim într-o societate în care suntem condiționați și dincolo de asta toate informațiile la care vrem să accedem sunt posibile”, a spus Adrian Titieni la Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.