“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Il mai tii minte pe Nelu Curca din „La bloc”? N-o sa-ti vina sa crezi cum arata acum si cu ce se ocupa

mhc3

Actorul Mihai Coada a devenit cunoscut dupa zecile de episoade in care a aparut la ProTv in sitcomul „La bloc”. Pe atunci il interpreta pe Nelu Curca, iar in prezent rolul vietii lui este acela de calugar.

Multi vor ramane socati cand vor vedea imaginile cu Nelu Curca cu barba, mai apropiat ca aspect de un preot decat de un actor comic. Mihai Coada declara pentru o publicatie religioasa ca dupa primul sezon din serial, preotul sau nu a mai vrut sa-l impartaseasca.

“Mi-a spus ca nu mai sunt cu Hristos. A fost o mare lovitură pentru mine”, spunea acesta. Nelu Curca, asa cum este cunoscut de catre milioane de romani, este in prezent pensionar si isi vede de calugarie, calea pe care a ales sa o urmeze.

Actorul a acceptat o perioada sa mai apara pe scena teatrului „Toma Caragiu” din Ploiesti, unde era distribuit in mai multe spectacole.

Si asta pentru a nu-i incurca pe ceilalti colegi ai sai.

„M-a dus in Cosmos!”

mhc1

Actorul a povestit si motivul pentru care a ales calugaria. “Eu m-am intors la Dumnezeu dintr-un pacat foarte greu. In 1994 am facut un pacat si am simtit ca este un pacat greu. Mi-aduc aminte de un vis. Si cred ca a fost de la Dumnezeu, pentru ca in el aparea Crucea. Se facea ca a venit cineva langa mine si m-a dus in Cosmos cu o viteza uriasa. Instantaneu m-am aflat in fata unei cruci luminoase, asezata cumva orizontal, dar departe. Percepeam distanta, spatiul pana acolo. Si eu am intrebat pe cel care ma dusese: „Doamne, ce o fi dincolo?”, declara MIhai Coada.

mhc2

Acesta mai preciza ca a fost cutremurat de acel vis. „In clipa aceea m-am trezit. Visul acesta, dintr-o data, m-a cutremurat. Si Crucea, crucea aceea nu pot s-o uit…”, a incheiat actorul.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.