“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

De bucurie că au absolvit, elevii au dat foc școlii!

5567578 viber image 20240517 104554690 ls

Incidentul a avut loc pe 17 mai, în jurul orei locale 10.00, când absolvenții clasei a 9-a de la școala elementară „Vlado Milici” din Podgorica, capitala Muntenegrului, au aprins artificii și torțe și au aruncat petarde în timpul ceremoniei de absolvire, potrivit Știri.md, cu referire la libertatea.ro.

Potrivit directoarei școlii, Ivana Milici, petrecerea „incendiară” nu fusese autorizată, deși existau „semnale” pe rețelele sociale că evenimentul va avea loc.

„Știam că ei sărbătoresc deja în mod tradițional în fiecare an și se concurează pe rețelele de socializare pentru a vedea cine are torța cea mai tare și a cui petrecere va fi mai spectaculoasă, dar nu credeam că se va ajunge la așa ceva. În primul rând, ar trebui căutați oamenii care le-au vândut torțele și materialele pirotehnice”, a declarat Ivana Milici.

Directoarea a adăugat că vor fi luate măsuri educaționale împotriva elevilor implicați, subliniind că aceștia sunt încă înmatriculați la școala lor.

Din fericire, toți cei prezenți s-au autoevacuat din clădire, iar nimeni nu a fost rănit. Pompierii, care au intervenit cu cinci echipe, au reușit să stingă incendiul care cuprinsese acoperișul și sălile de clasă de la etaj. Prejudiciul material urmează să fie calculat.

La fața locului s-au deplasat procurorul interimar și experți în incendii și explozibil pentru a investiga circumstanțele incidentului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.