“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Idioti

Daniela Crudu, sinucigașă?! Decizie șocantă după ce a fost băgată în spital de iubit

dav

După ce a fost băgată în spital de iubitul croat, acum se vorbește despre o împăcare a celor doi. Daniela a ajuns la un acord cu agresorul.

Cu toate că a fot bătută cu bestialitate de iubitul ei, Daniela Crudu a refuzat din prima clipă să facă plângere la poliție împotriva celui care a supus-o unei experiențe greu de imaginat, ba chiar se aude că s-au împăcat.

Mai mult decât atât, Simona Trașcă, care e prietenă de ani buni cu Daniela a făcut o mărturisire șocantă la o emisiune Tv.

„Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a declarat Simona Traşcă la „Răi, da buni”

Cruduța a ajuns de urgență pe mâinile medicilor zilele trecute, după ce a fost lovită cu bestialitate de iubitul ei, croatul Seco Dubravko.

Vedeta avea nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Cu toate astea, Daniela Crudu nu s-a prezentat în fața judecătorilor, iar asta a născut fel și fel de speculații. Mulți cred că fosta asistentă tv s-a împăcat de fapt cu agresorul ei, mai ales după declarațiile prietenilor apropiați.

„Daniela a vorbit cu el la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate.

Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi. Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a declarat un apropiat al Danielei pentru Wowbiz.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.