Daniela Crudu, ruptă cu bătaia! Noul iubit a băgat-o în spital!

Fosta asistentă a lui Capatos, Daniela Crudu, a fost ruptă cu bătaia de noul iubit, care a băgat-o în spital în acestă dimineață, complet desfigurată.

Faptul că Daniela a suferit o bătaia soră cu moartea este relevat de multiplele contuzii și traumatisme înregistrate pe foaia medicală: cap spart, un picior rupt și multe alte vânătăi pe întreg corpul.

În ciuda incidentului, bruneta refuză să facă plângere la Poliție, încercând să le ascundă medicilor adevărata cauză a traumatismelor.
Surse medicale susțin că Daniela Crudu i-ar fi informat pe medici că a fost victima unui accident, insistând asupra acestei variante chiar și în momentul în care i s-a adus la cunoștință faptul că urmele de pe corpul ei sunt mai degrabă tipice unei agresiuni.

Varianta Danielei Crudu este dezmințită, totuși, de polițiști, care, fără a oferi nume, confirmă agresiunea prin intermediul unui comunicat de presă:

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”.

LASA UN COMENTARIU