Dan Diaconu: Pregătiți-vă! Rușii au dezvoltat un întreg arsenal de arme anti-satelit. Se trece în noul scenariu

O misterioasă rază galbenă de lumină a apărut aseară deasupra Belgorodului. Nimeni nu știe ce e, toată lumea se minunează și se fac tot felul de presupuneri.

E clar că e vorba de o rază laser. Ceea ce mai știm este că rușii au dezvoltat un întreg arsenal de arme anti-satelit, fiind foarte posibil ca în Belgorod să avem un test-semnal pentru toată lumea. Că e un semnal e cât se poate de limpede, altfel internetul n-ar fi fost împânzit de fotografii și filmulețe din diverse unghiuri.

Însă nu interesanta imagine e problema, ci faptul că se trece rapid într-un nou registru. De altfel am văzut-o încă de la decizia de mobilizare. Trebuie să fim conștienți că este un război mai mare care urmează să ne dezvăluie menirirea sa reală. Ca să înțelegeți, vom extinde puțin cadrul.

La nivel NATO s-a luat decizia creării unui comandament pentru Ucraina în Germania. Acolo va fi mutată decizia în ceea ce privește războiul. Practic, tot ceea ce înseamnă intelligence și decizie va fi în Germania, asistat și supervizat de generali NATO. În Ucraina rămân doar executanții de pe front și clovnul responsabil pentru spectacol. E o dovadă cât se poate de clară că NATO se află în război. Trebuia însă să fii naiv să nu constați asta. Războiul e cât se poate de clar pentru orice om cu scaun la cap și doar naivii cred că noi nu suntem în război. Treziți-vă! România trimite în draci combustibii și arme în Ucraina. Aproape am rămas fără rezerve strategice. Oare de ce credeți că propaganda TV face reportaje de la depozitele strategice și ne arată cum sunt umplute? V-ați întrebat când în 30 de ani ați mai văzut atâta heirupism la depozitele acelea? La fel fac și celelalte țări NATO. De mai bine de trei luni Cehia a declarat că nu mai are arme în rezerve. Ei au fost mai gălăgioși. Ceilalți se mulțumesc să fluiere tăcut în depozitele goale. De asemenea, ar trebui să remarcați factura grasă care e plătită Ucrainei fără crâcneală.

Citeste tot articolul aici: Către ce ne îndreptăm? O misterioasă rază galbenă de lumină a apărut aseară deasupra Belgorodului. Nimeni nu ştie ce e

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *