“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

CUTREMUR POLITIC: Dragnea pregăteste LOVITURA de STAT! Urmează INLOCUIREA lui Tăriceanu, înghițirea ALDE și SUSPENDAREA președintelui!

.dragnea1

Dragnea pregătește o lovitură de stat pentru la toamnă! Urmează înlocuirea lui Tăriceanu, înghițirea ALDE și suspendarea președintelui! Este scenariul hard pentru care încearcă acum, spun surse bine informate, să obțină un ok formal de la Washington. Uzând de relația de o slugărnicie extremă cu premierul israelian Netanyahu. Al cărui medic personal a fost făcut peste noapte consilier al premierului României! Dracu’ a mai pomenit!

Numai că în acest moment este o forfotă prea mare în jurul lui Trump și va fi foarte greu ca cineva să-i plaseze liderului american, chiar și prin intermediul membrilor familiei, cultivați la greu de lobbyștii plătiți de Filiera Evreiască, un asemenea scenariu. Nu mai vorbim despre cât ar dura ca Trump să dea un semn, după aceea.

Demisia lui Broidy din conducerea Partidului Republica, omul-cheie de la Washington, în care s-au investit cele mai mari resurse, și cam singurul VIP din garnitura de campanie rămas în preajma președintelui Trump, a fost o lovitură grea încasată de Dragnea, spun aceleași surse.

Echivalentă cu amenințarea-surpriză cu demisia venită de la docila Dăncilă. Pe care, spun unii, ar fi cumpărat-o, deocamdată, cu promisiunea de a o face, la anul, comisar european…

Și acum să explicăm pe îndelete de ce și cum. În primul rând pentru că șansele ca legile prin care ar scăpa de pușcărie să treacă de președinte într-un timp eficient pentru el sunt minime. În al doilea rând pentru că Voiculescu n-a avut și nu are încredere în el. Generalii SIE, foști și actuali, l-au privit întotdeauna cu suspiciune și chiar dezgust pe țărănoi. Fotografiile cu el și țiitoarea din avion, dar, mai ales, ultima fotografie de la Belgrad, cu Ghiță, Burci și consilierul israelian, spun destule despre aceste lucruri. Voiculescu merge pe mâna lui Tăriceanu. Și încearcă, de pe fundul terenului, să influențeze jocul pentru candidatul la președinție al „taberei penale” în favoarea lui Tăriceanu.

Este de apreciat că Dragnea n-a pus botul, indiferent cât de cătrănit a fost și adus în pragul acestei decizii, să-l suspende pe președinte. Cineva, bineînțeles, l-a tras puternic de mânecă pe țărănoi. Numirea temporară în funcție a lui Tăriceanu i-ar fi fost fatală. A evitat pericolul la mustață, acum câteva luni. Chiar dacă a turbat de nervi și a spus că el nu va mai călca pe la Cotroceni „decât” după prezidențialele din 2019. N-a fost așa, s-a făcut ghiocel și s-a dus. Mai mult, a început un joc pervers, de fraze dulci la adresa președintelui.

Însă aceleași persoane care l-au tras de mânecă i-au băgat în cap că Tăriceanu nu are blat doar cu Voiculescu, ci și cu Iohannis. Și că Iohannis i-ar da lui Tăriceanu firmanul de prim-ministru dacă s-ar mai ivi o oportunitate.

Nu sunt doar zvonuri informațiile că relația dintre Dragnea și Tăriceanu este foarte încordată. Nu, sunt la cuțite. Și Dragnea îl va elimina fără să crâcnească.

Primul pas va fi izbucnirea, cât de curând, a unul conflict în ALDE. Și începerea trecerii de parlamentari la PSD. Apoi se va trece la contestarea funcției de președinte al Senatului ocupată de Tăriceanu. Și înlocuirea lui. Problema lui Dragnea este că încă nu are omul pentru Senat. Însă până la toamnă îl găsește. Omul de paie, înțelegeți, nu?

Miza? Ordonanța generală prin care să fie apt să ocupe funcția de prim-ministru. Prin care să fie absolvit de toate învinuirile. O nouă eră pentru România. Sau, cum va fi mesajul de la mitingul din mai: Un nou început!

Oameni buni, habar nu aveți în ce pericol se află acum statul român din cauza acestui individ care a luat-o razna! Legitimat de ce? De cocina numită Parlament! Apropo de Parlament: ăia de la USR s-au certat iar! Nicușoriștii cu restul! Nicușoriștii nici nu se mai duc la lucru! Se ceartă pe alianța cu Cioloș!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.