“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Cum sunt furați banii copiilor din programul ”masă sănătoasă în școli” de primarul din Fierbinți, Iusein Iuksel

iusein 1536x864 1

Am redactat în materialul anterior despre escrocheriile și afacerile oneroase ale primarului din Fierbinți Târg, Iusein Iuksel, precum și despre programul masă caldă în școli. Guvernul Ciolacilor a dat baroneților bani pentru masa caldă în școli. Banii destinați hranei pentru copiii din Fierbinți Târg sunt furați de primarul Iusein Iuksel și apropiații săi. Contractul a fost atribuit firmei MANIFESTO EVENTS SRL, firmă controlată de Răducanu Dragomir, viceprimar din Ciocârlia, prin ruda sa Răducanu George. Iusein Iuksel promovează intens pe pagina sa de Facebook afacerea lui Răducanu.

manif

În total pentru acest an școlar(2024) a fost alocat de la Guvern suma de peste 1 miliard de lei.

„Această măsură nu doar că ajută copii din sute de mii de familii, dar are ca efect și reducerea abandonului școlar”, a afirmat premierul Ciolacu. La cum arată masa sănătoasă nu o mănâncă nici câinii…

Acesta este sandvich-ul pe care primarul din Fierbinți Târg îl oferă copiilor la școală și pentru care plătește 15 lei. În realitate el nu costa mai mult de 5 lei și îl produce viceprimarul localității, Petre Sorin la restaurantul pe care îl deține și îl administrează. În acte figurand un prieten al acestuia ca să nu fie conflict de interese. E de notorietate că viceprimarul e proprietarul MANIFESTO EVENTS și protejatul lui GIGI BABAGIANU.

videoframe 7481

Toată ziua el stă și face sandvich-uri la restaurant, dar încasează salariu de viceprimar la primăria Fierbinți Târg. Din toată afacerea asta cu masa sănătoasă în școli Iusein Iuksel și acoliții săi rămân cu două treimi din suma alocată de la Guvern. Bani pe care îi împarte cu primarul și Babagianu. Se poate observa că acest sandvich oferit copiilor tomai sănătos nu este. Carnea are un aspect dubios și este plină de conservanți, fiind realizat din cel mai ieftin parizer și așa zisa șuncă presată lipicioasă, dar și pâinea umedă care atestă vechimea.

73e51f16 e49b 4902 9721 7bed8e74d4f9 844x1024 1

 

Total an școlar 2024 – 1.441.000 RON. Având în vedere că un sandvich costă 5 lei profitul lor este de 10 lei. Profitul total este de circa 1 milion de RON doar de la liceul din Fierbinți. Babagianu prin restaurantul său Royal livrează la școlile din Adâncata Bărbătești, Borănești, Bărbulești, aproximativ peste 3.000 de copii, echivalentul a peste 4 milioane de RON. Masa sănătoasă nu înseamnă un sandvich plin de conservanți și e-uri. La Fierbinți există o cantină unde se putea pregăti o masă caldă, capacitatea ei fiind de 1.000 de locuri, dar ca să le rămână lor profitul de trei ori, au făcut presiuni asupra directoarei să ceara în caietul de sarcini un sandvich de 5 lei. Directoarea liceului din Fierbinți este ținută în funcție cu ajutorul viceprimarului Petre Sorin.

Programul guvernului Ciolacu se numește masa sănătoasă, însă nu știm cât mănâncă copii dar câinii au făcut haite pe lânga școala din Fierbinți Târg. Să vă fie rușine!

sandwich 1024x386 1

 

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.