“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cu ce se ocupă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Cât de mult costă mașina de lux pe care o conduce

Cu ce se ocupa Livia fosta sotie a lui Catalin

Cătălin Bordea se află deja de ani de zile în lumina reflectoarelor. Publicul îl recunoaște din numeroasele sale apariții televizate și din spectacolele sale de stand-up comedy. În ceea ce o privește fosta sa parteneră de viață, Livia, aceasta a ales să păstreze o anumită rezervă în ceea ce privește expunerea sa publică. Aceasta a stârnit curiozitatea multora în privința carierei sale profesionale.

Livia se ocupă, de fapt, de partea de booking pentru casa de discuri ATOM, care reprezintă mai multe figuri importante din industria muzicală din România. Printre acestea se numără artiști precum Spike, Andia și Karmen.

Cătălin Bordea, surprins alături de altă femeie

Recent, publicația Cancan.ro a publicat o serie de imagini care îl surprind pe Cătălin Bordea în compania altei femei.  Din acestea pare că juratul de la emisiunea „iUmor” a reușit să treacă peste perioada dificilă a despărțirii de Livia. După ce a părăsit cafeneaua alături de posibila sa parteneră, cei doi s-au plimbat împreună, îmbrățișați, iar la un moment dat, Cătălin Bordea a sărutat-o delicat pe frunte. Conform informațiilor furnizate de o sursă citată de publicația menționată, cei doi s-ar fi întors împreună acasă la Cătălin Bordea.

Ulterior, vedeta a oferit și primele declarații despre femeia în compania căreia a fost surprins.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații”, a declarat acesta pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea a anunțat divorțul de Livia

Cătălin Bordea a fost cel care a făcut public anunțul despre despărțirea de soția sa, Livia, în contextul în care în presă circulau zvonuri privind un presupus divorț încheiat în secret la notar. Inițial, comedianul a preferat să păstreze tăcerea cu privire la acest subiect, dar ulterior a decis să vorbească deschis despre situație. Pe data de 13 iulie, câștigătorul ediției din 2023 a show-ului „America Express” a confirmat că a semnat actele de divorț.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe contul lui de Instagram.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.