Cristina Ţopescu RUPE TĂCEREA. Dezvăluiri facute după înmormântarea tatălui său

„SI ALTE MULTUMIRI, IMPORTANTE, IN NUMELE TATALUI NOSTRU:

Mai simt nevoia sa multumesc unor oameni: COLEGILOR MEI DIN PRESA ! Le multumesc ca au inteles si au respectat dorinta de discretie a familiei noastre, dorinta si rugamintea care ar fi fost si ale lui, stiu asta sigur. Le multumim ca s-au comportat cu o rara eleganta la inmormantarea tatalui meu. Au fost discreti, tacuti, nu au alergat dupa senzational, nu ne-au vanat, dimpotriva, i-am vazut acolo, la cativa metri distanta de catafalc, tacuti si am simtit ca, intr-un fel, sunt alaturi de noi. Va multumesc mult, dragi colegi !

Le sunt recunoscatoare si celor care au scris si au vorbit despre tatal meu. Tatal meu n-a fost o statuie, ci un om ca noi toti, cu calitati, cu mai putin calitati, cu greseli uneori, dar de buna credinta si un om fundamental bun. Am invatat de la el si exercitiul obiectivitatii, inclusiv fata de cei mai apropiati mie, implicit, deci, chiar si fata de el, propriul meu tata. Asa a fost si el cu noi, copiii lui, nu ne-a laudat cam niciodata, dar a avut grija sa ne explice de fiecare data cand credea ca facem ceva ce nu se cuvine. Uneori l-am ascultat, alteori, inevitabil, nu. Un tata, cu greselile lui, nu si poate dori decat ca odraslele lui sa nu le repete. Vom face poate altele, nu stiu…tot ce-mi doresc e sa nu ii fie rusine cu noi, daca ne mai vede de acolo, unde s-o odihni sufletul lui. Pentru ca, desi tolerant cu mai tot si mai toti, cu noi nu prea-i scapa nimic. Cred ca, de fiecare data cand vom face ceva, ne vom intreba : el ce-ar fi zis?”, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.