“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

CRIMA ORIBILA de langa Bucuresti care i-a INGROZIT pe anchetatori – Nici in filmele de groaza nu e asa!

politia crima 1

O crimă oribilă a fost comisă la margine de București, în orașul ilfovean Bragadiru, în urmă cu trei zile. O femeie în vârstă de 76 de ani a fost ucisă în propria locuință, în chinuri groaznice. Asasinul, Bogdan Florin Rusu, în vârstă de 34 de ani, și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor, în detaliu, cum a ucis-o pe femeie. Modul în care bărbatul a comis crima i-a îngrozit pe anchetatori, care la audiere au aflat cum i-a scos femeii ochii cu degetele și i-a smuls pielea de pe față, apoi a incendiat locuinţa acesteia. După crimă, bărbatul, care este surdo-mut, s-a dus acasă la el, la doi pași de gospodăria femeii, și a privit de pe geam cum pompierii sting incendiul.

Unii dintre cei care o cunoșteau pe Gherghina, femeia ucisă de Bogdan Florin Rusu, spun că bărbatul îi era sprijin la bătrânețe, pentru că o ajuta la cumpărături și în gospodărie. Criminalul le-a spus anchetatorilor că între el și femeia pe care o cunoștea de patru ani era mai mult decât atât, că de mai mult timp ar fi avut o relație amoroasă.

”M-a apucat nebunia și m-am dus la vecina mea”
Cu o zi înainte de a comite crima, Bogdan Florin Rusu – originar din județul Giurgiu, care acum locuiește într-o casă de lângă locuința femeii, în localitatea ilfoveană Bragadiru -, a băut bere, timp vreo opt ore, la un bar din oraș. Apoi, până târziu în noapte, și-a continuat distracția acasă, în fața calculatorului, unde s-a întreținut cu prietenii de pe rețelele de socializare. Ceva i-a amintit brusc de Gherghina, pe care numai el știe de ce a supus-o unui supliciu, până când femeia și-a dat, în chinuri de neimaginat, ultima suflare.

”M-a apucat nebunia și m-am dus la vecina mea. Am sărit din casa mea în curtea vecinei, am spart geamul de la o cameră cu pumnul, m-am tăiat la un deget. Am văzut-o, am prins-o, i-am scos ochii cu degetele, i-am băgat mâinile în gură și am tras”, este declarația pe care Bogdan Florin Rusu a dat-o în fața anchetatorilor.

VEZI SI: Ambasador rus: Nu poate fi exclusă posibilitatea unui RĂZBOI între Rusia şi SUA

Raportul medico-legal demonstrează cruzimea de neimaginat cu care femeia a fost maltratată, până la moarte.

Bărbatul și-a motivat faptele prin faptul că Gherghina era geloasă și, din cauza ei, s-a certat cu prietena lui.

”M-am certat cu prietena mea din cauza acestei femei, era geloasă pe prietena mea și voia să ne despartă. M-am înfuriat, deoarece mă trata ca pe un sclav, mă considera inferior. Se folosea de mine să-și facă cumpărăturile, chiar dacă îmi dădea bani”, a spus Bogdan Florin Rusu la audiere.

”Am dat foc de furios, am vrut să scap de femeie”
După ce a maltratat-o, Bogdan Florin Rusu a dat foc cu o brichetă perdelei din camera în care a comis crima.

”După ce am terminat să o lovesc, am dat foc și am plecat acasă la mine. Am dat foc de furios, am vrut să scap de femeie”, le-a mai spus criminalul anchetatorilor.

Bogdan Florin Rusu s-a întors în locuința sa și și-a spălat hainele pline de sânge. După ce a privit pe fereastra casei sale cum pompierii stingeau flăcările, Bogdan Florin Rusu s-a culcat. Anchetatorii l-au reținut după câteva ore de la oribila crimă, iar o zi mai târziu, în 12 aprilie, a fost arestat de Tribunalul Ilfov, pentru omor și distrugere.

La judecarea cererii de arestare preventivă, avocatul din oficiu care l-a reprezentat pe Bogdan Florin Rusu i-a cerut judecătorului să îl lase pe criminal în arest la domiciliu. Cererea avocatului a fost respinsă și Bogdan Florin Rusu a fost dus în arest.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.