“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINII

Colonel Florin Șinca: “La noi, în Europa și în lumea largă se înseilează un nou regim. N-are mamă, n-are țară. N-are doctrină, n-are principii, dar are legi, actori, planuri, strategii, bani la greu”

florin sinca aur
Cms. Sef (r) Florin Șinca

Col. Florin Șinca: Nu la voi e puterea

E ceva vreme de când la noi, în Europa și în lumea largă se înseilează un nou regim. N-are mamă, n-are țară. N-are doctrină, n-are principii, dar are legi, actori, planuri, strategii, bani la greu. Este un mutant, un microb molipsitor, o ciudățenie pe cale să ne acapareze viețile. Un deep state mondial, un stat paralel universal. Iar ceea ce e înseilat, pare provizoriu, rămâne uneori pentru multă vreme.

Întocmai ca în Europa, și la noi ,,actorii” care ne țin bocancul pe cap au pretenția năroadă că au puterea. Că se numesc Iohannis, Arafat, Orban, Cîțu, Belo, Rafila, Ciucă, Barna, Ciolacu, că sunt CNSU, prefecți, servicii, judecători și procurori, parlamentari, poliții… În sens administrativ sunt ,,la putere” (executivă, judecătorească, legislativă), dar n-au PUTEREA! Sigur, când se bagă o mizerie de proiect de lege și ei votează la patru mâini, zdrobind opoziția, se excită ca niște puștani, că au putere. Dar poporul vede. El are ,,legile” lui imuabile, transcendente. Ăștia de acum sunt executanții unei fantome. Beleaua e că unii sunt așa de proști, încât nu-și dau seama că sunt folosiți. Alții au fost din vreme ,,prelucrați”, plătiți, au deja discipoli.

Astăzi putoarea de putere este de fapt o pseudo-putere în sensul clasic, este un monstru care a suferit mutații. Și e doar începutul. Această putere se află în planurile și pixul ocultei mondiale. Noi am fost învățați să ne luptăm în luptă dreaptă, dar acum trăim vremuri cumplite cu un potrivnic parșiv, hoț, foarte de al dracului.

Vezi si – Col. Florin Șinca: Unde sunt bărbații, zmardoii cu BMW, foștii mei colegi, ajunși la vârsta maturității în Servicii, în Poliție, Justiție, în Jandarmerie?

Întotdeauna egalitarismul comunist și ordinul de sorginte militară a fost și va fi atractiv pentru dezechilibrați, psihopați, unii de renume mondial, din occident ori orient. Să nu uităm cine i-a hrănit pe Stalin, Lenin, Marx, Engels ș.a. Și cine-a împărțit lumea în sfere de influență.

Legile care se dau azi, de inspirație egalitaristă, ,,politically correct” sunt un mare căcat globalist. Astea sunt legi strâmbe. La felul cum arată ,,Puterea” de azi la noi, ele vor trece prin Parlament ca prin brânză.
Iată, un singur exemplu, prin care ,,sistemul” o să intercepteze tot, inclusiv online. Și bine ar fi să o facă pentru a băga la beci: trădători, ucigași, traficanți, migratori, tâlhari… Dar nu. Legea trebuie văzută în altă cheie: controlul globalist. Legea a trecut de Cameră! Doar Alianța pentru Unirea Românilor a votat CONTRA. Mai e nădejde la Senat.

Vezi si – Colonel Florin Șinca: DESPRE TERORIȘTII DREPTULUI. DESPRE CEI CARE SE EXCITĂ LA DICTATURĂ ȘI ,,LEGEA” OPRESIVĂ

Sincer acum, m-am sucit ca hoțul la declarație, nu mai am nicio tragere de inimă să ies în stradă. A striga la clădiri goale, în vreme ce adevărații vinovați stau la căldurică și se zgâiesc la tv, este o înșelătorie. La fel ca petițiile online. În plus, protestele sunt infiltrate și deturnate. Se detensionează nemulțumiri și te culci pe-o ureche gândind că ți-ai făcut datoria de cetățean și gata, hai acasă. Partea pozitivă e doar puterea exemplului.

În plus, cânt te întorci acasă riști să mai fi și înjurat. Regimul și-a fătat mutanții ideologici: e vecinul, e vărul, e colegul, e consilierul, e semenul tău. ,,Omul nou”, îndobitocit, sclav al pornirilor și comod tocmai s-a dresat!
Văd două modalități de protest față de mizeriile de acum și bolșevismul digital. Prima e o formă de rezistență țărănească, veche de când e poporul: opoziția la tot ceea ce e poruncă strâmbă, sistem, normă, că ce e val, ca valul trece.
A doua, ieșim uniți să dăm cu parul, nu să strigăm lozinci la megafon!
Lupta continuă.

Autor: Col. Florin Sinca

Vezi si – Colonel Florin Șinca: Implementarea bolșevismului digital și a globalismului

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

 1. ASTIA SUNT O SECTA – DE AICI RITUALURILE LOR ABSURDE : MASCA, LOCKDOWN, SEPARAREA INDIVIZILOR, UCIDEREA BATRANILOR SI A COPIILOR, ADICA A CELOR MAI INOFENSIVI SI MAI SLABI, CARE NU SE POT APARA .

  ODATA CE LUMEA INTELEGE CA SUNT O SECTA, SE VA RASCULA SI II VOR RADE : SUNTEM IN LEGITIMA APARARE – VIOLENTA SAU NU !
  CU VACCINURILE PE VIATA VOR SA-SI ASIGURE RENTE DE MILIARDE PE VIATA!

  NU VA LASATI SI DATI FILMUL MAI DEPARTE – TRADUCETI-L !

  TOT RICARDO ANUNTA CA AU SCHIMBAT NISTE LEGI ACUM IN FRANTA CARE LE PERMITE SA NE INTRE IN CASE FARA MANDAT, SA NE DUCA IN LAGARELE LOR – INFECTATI SAU NU – SI SA NE IA CASELE SI COPIII !
  ASA CEVA NU A EXISTAT IN FRANTA NICIODATA !
  PRECIS CA ASTA FACE ACEEASI SECTA SI IN ROMANIA : ARAFAT, RAFILA, CERCEL, TATARU ETC .

  TREBUIESC INDEPARTATI CU ORICE PRET PANA NU BAGA TOTI DISIDENTII IN LAGARE COVID, CHIAR SI PE CEI SANATOSI CARE AU VENIT IN CONTACT CU UN COVID .

  Une secte au pouvoir? Les 6 éléments clés
  https://www.laminutedericardo.com/LMDR/une-secte-au-pouvoir-les-6-elements-clefs/

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.