“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIOPINII

Colonel Florin Șinca: Implementarea bolșevismului digital și a globalismului

sinca

Nu în adevărata accepțiune, ci mult mai parșiv, trăim un război hibrid.
Noua ordine mondială se strecoară pas cu pas. Spre înșelarea fraierilor dintre noi, ea este peste tot, în UE și aiurea, ca să te culci pe-o ureche și să zici cuminte ca o vită: ,,Nu e numai la noi. Ce-o fi, o fi”.
Și-a numit cozi de topor peste tot. În unele cazuri, cozile au devenit topoare.

A avut și preludiu acest bolșevism digital. S-a implementat slăbirea statelor, a instituțiilor, promovarea proștilor și exploatarea idioților utili, acapararea puterii la nivel de UE și la nivel de țări de către bolnavi, fără cultură generală, dezinformarea pe toate planurile, dependența economiilor și negoțului de o oligarhie, mâna pe finanțe/ bănci, propagandă tâmpită în domeniul mediului, digitalizare, prelucrarea de lideri de state, instruirea unor funcționari care să percuteze rapid și să pună în practică ce zic ei, bani inclusiv în mass-media pe care aveai bază, exploatarea comodității/ luxului și a viciilor, instrucția ,,omului nou” (pe care comuniștii n-au putut să-l ,,creeze”), apariție omului descreștinat, rupt de țară și de moși, noi idoli ciopliți dintre ,,ai noștri” taman pentru a ne deruta, compromiterea adevăraților patrioți și izolarea lor.

Când ești în tranșee, în luptă dreaptă, ai front spre inamic, înainte, nu stai să te păzești de ai tăi, nu tragi cu coada ochiului în tranșee. Acum avem vrăjmași cu noi, în tranșee! Lupi în blană de oaie.
Ca în orice lucrare diavolească, pentru năucirea plebei se face ghiveci de fapte bune cu rele.
Molima, vaccinul, certificatul… sunt doar instrumentele bolșevismului digital.
Cum se implementează noul regim? Prin manevre învățate de la alte regimuri totalitare.

Iată o paralelă:

Bazat pe informațiuni solide, cu un an înainte de tentativa de lovitură de stat de la Tatar Bunar (1924), generalul Arthur Văitoianu, ministru de interne, rostea un discurs în Parlament, în care arăta faptele banditismului bolșevic din Basarabia, organizații teroriste ajunse până la Drobeta Turnu Severin, finanțate și instruite peste Nistru. Proprietăți incendiate, posturi de jandarmi atacate, omoruri, jafuri. Bilanțul din 1918 până în 1923? 167 de morți și 187 grav răniți din rândul trupelor noastre! El raportează că au încercat mai demult cu binișorul, cu ,,lumea nouă”, cu propaganda, la militari și învățători. Nu le-a mers și au schimbat ,,țintele”. Acționau ,,la lumina zilei sau pe ascuns”. Ca acum, când se alternează acțiuni secrete cu altele de-a dreptul pe față. La ,,lungimea lanțului” se lucrează ca în experimentul cu câinele lui Pavlov.

,,Agenții bolșevici caută să atragă tineretul școlar, pentru ca să falșifice (așa se zicea atunci) mentalitatea copiilor”. Au trecut apoi la țărani, la muncitori, exploatând nemulțumirile, neajunsurile. Exact ca acum! Observați ce activitate intensă e în școli: pseudodiscipline de studiu, diluarea învățăturii, falși idoli, decredibilizarea dascălilor.

În Basarabia ajunseseră să aibă elemente provenite de peste Nistru în conducerea cooperativelor. La Cetatea Albă, poliția generalului a documentat acțiunea unei grupări infracționale bolșevice, cu conexiuni până la Iași, conduse de Sașa Eisenberg. Exact ca acum, cu venetici puși în toate funcțiile statului român, ajuns captiv, în vreme ce nouă, românilor, pentru a ne culpabiliza, ne dau legi opresive și strâmbe, ne spun că suntem naționaliști, patrioți, conservatori, extremiști, reacționari…
Pentru a comite crime, la Tighina acționau travestiți în uniforme de jandarmi și de polițiști. Exact ca acum. Așa e și noul regim al terorii digitale globaliste: a îmbrăcat în uniforme de oameni de bună credință, de oameni ai legii, actorii și promotorii noii lumi sunt din rândul celor mai nobile profesiuni: militari, medici, polițiști, jurnaliști, IT-ști, actori… Se adaugă ,,influencerii”, pițipoancele după care salivează vierii închipuiți ș.a.

Vezi si – Col. Florin Șinca: Unde sunt bărbații, zmardoii cu BMW, foștii mei colegi, ajunși la vârsta maturității în Servicii, în Poliție, Justiție, în Jandarmerie?

Generalul raporta că a descoperit la unii schițe și instrucțiuni de penetrare în toate instituțiile și organizațiile, cu detalii de pătrundere, cu variante de acțiune și numai poliția, jandarmeria și grănicerii i-au combătut, la care s-a adăugat simțul istoric al poporului care respingea utopia egalitaristă, a făcut ca mizeriile lor să nu prindă!
Exact ca acum, noii totalitariști au variante și planuri de acțiune pentru toți și toate.

Fraților, toate acestea se petrec acum: la altă scară, sub alt regim, cu mult mai înșelător, cu alți actori, sub alte denumiri.
Poate nu știați: Arthur Văitoianu a fost băgat de bolșevici în temniță la 83 de ani! A supraviețuit gulagului până la 90 și a trecut la Domnul după nici un an!
Astea nu le găsiți în manualele de istorie impuse de UE.

Autor: Colonel Florin Sinca

Vezi si – Colonel Florin Șinca: DESPRE TERORIȘTII DREPTULUI. DESPRE CEI CARE SE EXCITĂ LA DICTATURĂ ȘI ,,LEGEA” OPRESIVĂ

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.