“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, previziuni SUMBRE despre război. Ce spune despre România

Celebra Clarvăzătoare Maria Gheorghiu a făcut previziuni sumbre despre războiul dintre Rusia și Ucraina.

În urmă cu câțiva ani, Maria Gheorghiu a prezis tragedia din clubul Colectiv, unde și-au pierdut viața mai mulți tineri. Recent, celebra clarvăzătoare a vorbit despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Aceasta a declarat că România este ferită momentan de război, deoarece este protejată de forțele NATO. Totodată, clarvăzătoarea a precizat că la un moment dat va izbucni un război în România și va începe din Carpații Orientali.

”Al treilea război mondial va porni de la noi, din Carpaţi. Din Carpaţii Orientali. România totuşi este ocrotită de cutremure devastatoare!”, a spus aceasta în urmă cu câțiva ani.

Maria Gheorghiu a mărturisit că președintele rus, Vladimir Putin, are o problemă cu una dintre localitățile din România, însă nu a dat nume pentru a nu crea panică.

”N-aș vrea să dau nume ca să nu creez panică. Din sudul țării. Nu din nord. Se știe. O localitate anume din România noastră, localitate pe care actualul președinte Vladimir Putin o privește nu cu mult drag, ci pur și simplu îi stă în gât”, a declarat Maria Gheorghiu.

Sursa: spectacola.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.