Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Previziuni sumbre. Elena Udrea, în pericol după gratii! „Chiar i se va întâmpla ceva. Ceva rău”

udrea1

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis joi, 7 aprilie, să o condamne definitiv pe Elena Udrea în dosarul “Gala Bute”, la 6 ani de închisoare cu executare. Înainte de a-și primi sentința, fostul ministru al Turismului a ales, însă, să fugă din țară.

Autoritățile au dat-o în urmărire generală, iar după aproximativ două ore și jumătate a fost prinsă în Bulgaria, la Kulata. Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu a făcut declarații sumbre despre ce i s-ar putea întâmpla fostului politician, atunci când va fi extrădată și va ajunge după gratii.

“Viața Elenei Udrea ar putea să fie în pericol în închisoare”
Maria Gheorghiu a făcut previziuni sumbre despre ce ar putea păți Elena Udrea după gratii, în următorii 6 ani. Clarvăzătoarea a prezis că fostul ministru al Turismului ar putea avea viața pusă în pericol, cât timp își va ispăși pedeapsa: “Până acum nu s-a îndeplinit ceea ce am scris eu în 2018, și anume că viața Elenei Udrea în închisoare va fi pusă în pericol.

Dacă până acum a scăpat cu bine, s-ar putea ca de acum încolo viața Elenei Udrea să fie în pericol în închisoare.

Chiar i se va întâmpla ceva. S-ar putea să i se întâmple ceva rău în închisoare. În acest arest îi va fi pusă viața în pericol Elenei Udrea.”, a declarat Maria Gheorghiu, în cadrul unei emisiuni TV.

Nu este prima oară când Elena Udrea se confruntă cu o asemenea situație. Ea a mai fost arestată în trecut, în 2018, când a fugit în Costa Rica pentru a scăpa de aceeași pedeapsă.

Fostul ministru al Turismului a povestit în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” cum a fost perioada detenției și prin ce a trecut cât timp a stat în spatele gratiilor: “Categoric în Costa Rica, pentru că lăsasem acasă un copil de 10 zile. Plecasem fără să știu când mă întorc, un copil care nu știa să mănânce lapte praf. Rămăsese cu bunica, care nu mai văzuse un copil atât de mic de 44 de ani, de când mă născuse pe mine. I-am lăsat pe stradă, mama, Adrian și copilul și am plecat neștiind când mă întorc.

M-a ajutat mult că erau foarte multe femei mame, care sufereau enorm, cu mulți copii acasă. Chiar dacă condițiile au fost mai ușoare, se stătea în aer liber, eram 40 într-o încăpere mare. Chiar dacă nu am avut pat și am dormit pe jos și apoi cu Alina Bică într-un pat de 80 cm, timp de două luni, ținându-ne în brațe, să nu picăm de sus. Ne spălam cu apa gheață, astea au fost lucruri pe care nu le băgam în seamă. Cel mai greu e că aveam acasă un copil de 10 zile, care rămăsese fără mine.”, a declarat Elena Udrea, în emisiunea amintită.

Sursa: wowbiz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.