Cîțu e TERMINAT! Bomba care aruncă în aer scena politică

După ce premierul Florin Cîțu a bifat o nouă victorie la Congresul PNL de sâmbătă, acum, acesta primește o lovitură fără precedent din partea liderului PSD, Marcel Ciolacu, care încearcă să le deschidă ochii românilor.

PSD va depune chiar astăzi propria moțiune de cenzură, indiferent de decizia pe care o vor lua judecătorii Curții Constituționale.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Ciolacu susține că cetățenii țării nu contează nici pentru președintele Iohannis, dar nici pentru PNL. Acesta a susține că deși populația țării plătește facturi, muncește și respectă reguli, școlile se închid din nou.

Totodată, fostul lider al PSD a mai adăugat la congresul PNL de sâmbătă a fost un adevărat focar de infecție, atât moral cât și sanitar, însă autoritățile au schimbat legile noaptea, ascunzând mai multe infectări cu noul coronavirus.

„Pentru Iohannis și slugile PNL – TU NU CONTEZI!

Tu te chinui. Ești cinstit. Ai bun-simț. Respecți reguli. Plătești facturi. Muncești mult. Ai copii. Și ți-au închis iar școala!
Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii! Tu te chinui!

Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că TU NU CONTEZI! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns ”strategic” 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București”, scrie Ciolacu pe Facebook.

”O mână de TICĂLOȘI”
Liderul PSD a mai adăugat că tot ceea ce se întâmplă acum este o nedreptate, iar românii ajung să fie luați ” de proști”, chiar de către cei pe care i-au votat. În acest context, Marcel Ciolacu susține că moțiunea de cenzură este singura cale prin care democrația să revină în România.

El a subliniat faptul că românii contează, iar chinul lor nu își are rostul.

„Un “Festival al Sfidării Naționale”, după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri. Te-au mințit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că TU NU CONTEZI!

AJUNGE! Românii urăsc NEDREPTATEA! Detestă AROGANȚA! Și NU SUFERĂ să fie luați de proști! E timpul să punem STOP! E timpul ca TU SĂ CONTEZI! E timpul ca democrația și domnia legii să revină în România!!!

E timpul ca ei să plece acasă! Și tu să nu te mai chinui! NOI suntem 20 de milioane, ei doar o mână de TICĂLOȘI care au capturat statul! TU CONTEZI!

#motiunedecenzura #supermanpleaca #demnitatepentruromani”, a mai adăugat Ciolacu.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *